sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Castiga bani pe net, PaidCoin te plateste sa dai like-uri

http://paidcoin.com/landingpage.php?ref=32907Vin astăzi cu încă un site cu ajutorul căruia puteţi câştiga bani online dând like-uri pe Facebook şi Twitter şi Google+1 Youtube, primiti bonus la înscriere şi de asemenea câştigaţi şi de pe urma prietenilor pe care îi aduceţi în acest sistem cu ajutorul link-ului de referal.
 http://paidcoin.com/landingpage.php?ref=32907
     Coins se poate schimba în bani pe pagina My wallet, momentan rata de conversie este de 1150 coins = 1$ cu plata doar în Paypal.
  Primiţi 50 coins şi 0.25$ la înscriere iar pentru fiecare ref 50 coins, 0.05$ şi 25% din cumpărăturile lui pe site. Cashout la minim 1$. Aşa cum am făcut-o şi cu alte site-uri am să postez dovada de plată în curând. Cititi ,,
Cum castigi bani online,cum retragi bani, Dovezi de plata PaidCoin''

  Pentru a începe să adunaţi coins daţi click pe ofertele din pagina principală (like sau vizite) după ce s-au terminat ofertele de pe pagina principală mergeţi în meniul din dreapta şi daţi click pe Earn Coins aici alegeţi unul din site-urile cu care vreţi să câştigaţi ; Facebook şi Twitter şi Google+1 Youtube
Atenţie! Alegeţi la început doar ofertele mari de la fiecare sarcină şi fiecare site în parte întrucât click-urile sunt limitate la 70 pe zi, primiţi între 14 şi 1 coin pentru o sarcină, după ce aţi terminat cu sarcinile cu peste 3 coins reveniţi şi adunaţi toate punctele până veţi fi anunţaţi că aţi atins maximul de sarcini. Acum vă puteţi întoarce pe pagina principală şi puteţi aduna coins (pe aceasta pagină nu aveţi limită)
Sfat! Nu staţi foarte mult pe site, este indicat să intraţi de mai multe ori pe zi întrucât ofertele se reînnoiesc, având astfel posibilitatea cu un număr mai mic de click-urî să adunaţi mai multe puncte axându-vă doar pe ofertele ce depăşesc 3 coins.

  De asemenea veţi mai primi oferte din care puteţi câştiga Adcoins, nu ştiu încă la ce v-ar putea ajuta acestea în afara faptului că le puteţi transforma în Like-uri sau vizite pentru paginile dvs. de Facebook, Twitter, Google+, Youtube, sau paginile Web. Spre ruşinea mea nu ştiu încă dacă aceste Adcoins se pot transforma în bani reali.
  Cam atât despre acest site. Dacă doriţi să vă înscrieţi o puteţi face dând click pe Banner-ul de mai jos.
http://paidcoin.com/landingpage.php?ref=32907
 Dacă aveţi cunoştinţă despre existenţa altor site-uri de acest gen puteţi lăsa numele lor în rubrica de comentarii.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu