miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum castigi bani online,cum retragi bani, Dovezi de plata PaidCoin

   Acum câteva zile scriam un articol despre posibilitatea de a câştiga bani online cu ajutorul site-ului PaidCoin. Astăzi vin cu a doua parte, sau cu completarea acelui articol pentru a vă arăta (aşa cum deja cred că v-am obişnuit, pe voi cititori mai vechi) că se pot câştiga bani online ajungând la minimul de plată a acestui site în doar 3 zile (15 min pe zi).
  Minimul de pată a acestui site este de 1 $ şi se plăteşte în contul PayPal
  Pentru a vedea cum puteţi strânge cele 1150 cons echivalente a 1$ vă invit să citiţi primul articol despre PaidCoin. Astăzi am să vă arăt cum puteţi retrage bani în contul PayPal după ce aţi atins minimul de pată 1$ = 1150 Coins
  Este clar de la început cred că pentru a putea strânge aceste puncte trebuie să aveţi cont (să fiţi înregistraţi) pe PaidCoind, dacă nu aveţi încă un cont vă puteţi înregistra dând click pe Bannerul de mai jos
http://paidcoin.com/landingpage.php?ref=32907
  Dupa ce ati strans  minimul de plata 1150 Coins = 1$ cititi primul articol ,,Castiga bani pe net, PaidCoin te plateste sa dai like-uri'' despre PaidCoin Puteti solicita retragerea banilor in contul dvs PayPal Cum creez un cont PayPal, comisiuane, banci partenere
, dand click pe My Wallet din meniul din stanga al pagini principale PaidCoin apoi dati click pe Coins to Cash.
  După ce aţi transformat Coins în bani reali mergeţi la Withdraw - Introduceţi adresa de PayPal (adresa de mail a contului Paypal), după aceea daţi click pe Request Withdrawal, după cum vedeţi va trebui să aşteptaţi până la 72 de ore până vă va fi procesata cererea timp în care în dreptul operaţiuni vă va apărea Waiting.
   In momentul in care plata va fii procesata (nu neapărat când va vor intra bani in contul PayPal) la status va va apărea Complete.
   Dovada de plata 1
Dovada de plata 2
    Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

  Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

2 comentarii :

  1. Buna. De ce nu pot transfera coins to cash ? Trebuie sa fiu membru VIP ca sa pot face transferul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceiaşi problemă o întâmpin şi eu, se pare că au ceva probleme, l-am trimis un mail şi aştept răspunsul (sper nu prea mult timp) Deocamdată nu mai lucrez cu ei, mă axez doar pe celălalt site prezentat Likenation aici am deja 6 plăţi făcute şi încă nu au probleme.

      Ștergere