duminică, 21 iulie 2013

Cum castigi bani pe net cu YOUTUBE SI GOOGLE


După 6 luni de testare a pieţei online în materie de ,,bani pe net", M-am decis să vin cu toate informaţiile strânse în tot acest timp pentru a vă face o părere despre acest gen de ,,câştig" de reţinut că e multă propagandă, iar câştigurile sunt mici sau chiar inexistente, ca să faci ceva bani trebuie să fi ori foarte norocos ori foarte muncitor.
    Hai să le luăm pe rând, dacă eşti norocos faci bani urcând un video banal pe YouTube te faci partener şi îi asociezi un cont Adsense
Vezi cat de norocosi au fost unii 
A primit $500.000 de la YouTube pe un filmulet incarcat 
A primit $ 100.000  
Castiga in medie 1.500 Euro pe luna prin munca
  Ca să vă număraţi printre exemple de succes e greu, ca să câştigi bani cu ajutorul net-ului nu e atât de greu pe cât pare, dar nici atât de uşor pe cât spun unii. Am să scriu pe acest blog despre toate formele de câştig şi de ţepe pe net, iar cu ajutorul vostru le vom desbate pe toate la timpul lor, dar hai să trecem la subiectul articolului de astăzi ,,Cum faci bani cu ajutorul celor de la YouTubesi şi Google" 
  Pentru început aveţi nevoie de o adresă de Gmail pe baza căreia vă veţi face contul YouTube şi respectiv canalele pe care să urcaţi videoclipurile dvs.
  După crearea contului urcaţi filmuleţele şi începeţi să le promovaţi nu înainte de a deveni parteneri YouTube.
Condiţii pentru a deveni Partener YouTube  
   Creaţi videoclipuri originale, adecvate pentru transmiterea în flux online.
   Fără excepţii, trebuie să deţineţi sau să aveţi permisiunea expresă pentru utilizarea şi convertirea în bani a întregului conţinut audio şi video pe care îl încărcaţi.
  Încărcaţi regulat videoclipuri vizionate de mii de utilizatori YouTube ori publicaţi în alt mod videoclipuri populare sau care înregistrează succes din punct de vedere comercial (cum ar fi DVD-urile vândute online).
Cât durează procesul de înscriere?
   Solicitarea dvs. de înscriere trebuie să fie analizată intern pentru a se stabili dacă îndepliniţi criteriile Partener YouTube de eligibilitate. Acest lucru poate dura un timp, aveţi răbdare.
   În acest timp, pentru a vă asigura că solicitarea dvs. de înscriere este aprobată, verificaţi dacă:
   Aveţi un cont de utilizator YouTube
  Deţineţi sau aveţi permisiunea explicită de a utiliza şi de a converti în bani        drepturile de autor pentru tot conţinutul audio şi video
 Nu aţi încălcat Termenii şi condiţiile YouTube
 Aveţi un cont AdSense activ

 Pentru conţinutul de închiriat, veţi avea nevoie de un cont organizaţional Google Checkout.
Criterii analizate pentru aprobarea în Programul de Partener YouTube
 Evaluarea utilizatorilor care solicită înscrierea, în Programul de Partener YouTube, se face analizând o diversitate de criterii, inclusiv, dar fără a se limita la:

Dimensiunea publicului,  Calitatea conţinutului, 
Conformitatea cu Regulile comunităţii şi cu Termenii şi condiţiile YouTube şi ţara de reşedinţă.
NU vă este acceptată cerea dacă
  Este posibil că, în cazul în care aţi încărcat videoclipuri ce utilizează unul dintre următoarele tipuri de materiale, fără permisiunea explicită a persoanei care a creat sau a produs întregul material, contul dvs. să NU fie potrivit pentru Programul de Partener YouTube:
 Muzică (inclusiv melodii preluate, versuri şi muzică de fundal)
 Grafică şi imagini (inclusiv fotografii şi lucrări artistice)
 Imagini dintr-un film sau de la TV
 Imagini din jocuri video sau din aplicaţii
 Spectacole live (inclusiv concerte, evenimente sportive şi emisiuni)
Este posibil ca unele solicitări pentru a deveni Partener YouTube, să nu fie acceptate. De ce?
  În prezent, YouTube acceptă acei utilizatori care produc în mod regulat videoclipuri destinate vizionării de către un public larg sau care publică videoclipuri cu un grad ridicat de popularitate ori cu succes comercial obţinut în alte moduri (de ex., prin vânzarea de DVD-uri online).
La evaluarea solicitărilor de Partener YouTube, se ia in considerare diferiţi factori, printre care se numără:
   Popularitatea videoclipurilor respectivului utilizator, 
Numărul de abonaţi
Implicarea utilizatorului în comunitatea YouTube şi    Istoricul respectării Termenilor şi condiţiilor YouTube de către utilizator
   Sa presupunem ca ati urcat continut video pe YouTube si ca doriti sa aflati daca este eligibil pentru generare de bani, cea mai simpla metoda de a activa un video pentru a genera bani este aceasta logati-va la contul YouTube mergeti im Manager video bifati casuta din dreptul filmuletului care vreti sa il activati, mergeti sus la Actiuni dati click pe generare bani si gata tot ce aveti de facut e sa asteptati
Cat vei fii platit ?

Dar cât plăteşte YouTube? este foarte greu de spus, pentru că depinde de mulți factori, de la subiectul video de la un comentariu la video etc, pentru care plătește YouTube?
El te plateste 50 la suta% sau mai mult din veniturile din publicitate pe videoclipul dvs.
De exemplu la 1000 vizualizări, 10 persoane au făcut clic pe anunțul costul este 0.6 dolari 6 $ atunci
YouTube ia 50%, iar restul vă oferă dvs. 3 dolari
și dacă calculam
1.000 afisari = 3 dolari
10000 afisari = 33 dolari
100000 afisari = 330 dolari
1000000 afisari = 3300 dolari
Dar în teorie, nu fiecare click este în valoare de $ 0,6, și este de 0,05 $ și $ 1 a determina atât de exact cât de mult veți câștiga nu este posibil.

 Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu