luni, 22 iulie 2013

Castiga bani cu AdF.ly pe Blog, Site, Facebook si YouTube



Scriu acest articol pentru aceia care se întreabă cum pot câştiga unii bani pe net şi ce metode folosesc. În acest articol am să vă explic cât de bine pot, una din cele mai eficiente metodele de a face bani pe net, dacă aveţi un site/blog, dacă sunteţi foarte implicat în mediile sociale virtuale atunci...
 O metode de a face bani este scurtarea link-urile cu  adf.ly , poate că aţi mai citit despre această metodă însă eu mi-am propus să o explic mai bine ca oricine şi să vă dau şi sfaturi viabile de a face bani prin aceasta metodă .
Cum mă înscriu? 
 Daţi click pe banner-ul de mai jos pentru a va înscrie GRATUIT. Pentru a va crea un cont apasati Join Now Va trebui să completaţi cu date reale şi de asemenea să aveţi un cont PayPal unde vă vor fi trimişi banii.
Cum funcţionează? 
 Să presupunem că aţi dat click pe poză şi v-aţi înscris ce faceţi mai departe, ei bine mai departe vă puneţi pe treabă AdF.ly. Plătește după următorul sistem:
- Nr. de click-uri dat pe link-ul scurtat imulțit cu o sumă de bani (suma diferă in funcție de zona din care se accesează link-ul) 
Cum scurtezi link-uri?
 Dupa activarea contului (cu ajutorul link-ului primit pe mail la adresa scrisa de dvs. in cont



  DAȚI CLICK PE POZĂ DACĂ NU AVEȚI CONT AdF.ly
  În fereastră Home veţi întroduce link-ul pe care vreţi să îl scurtaţi Ex. Copiaţi o adresă URL http://www.bani.... şi o introduceţi ca în inagine (daţi click dreapta în interiorul chenarului şi Paste), după ce aţi introdus-o apăsaţi butonul Shrinkl link-ul întrodus se vă modifica în ceva de genul celui din imaginea de mai jos.
Aveţi link-ul scurtat ce faceţi cu el? 
  Puteţi, jucă murdar´´ Inventaţi poveşti de genul, ,,Cum afli parola de Mess, Skype, Facebook, etc., '',,Cum întru în calculatorul cuiva fără să ştie´´, sau oferiţi soluți de activare: keygen, serial key, crak s.a.m.d. iar pentru a descărca programul minune puneţi link-ul AdF.ly care îi va duce la link-ul scurtat de voi. Puteţi de asemenea să puneți denumiri false unor filmuleţe gen ,,Cea mai tare fază... şi puneţi link-ul dvs. AdF.ly. Mai sunt şi altele dar nu vă mai dau idei pentru că nu sunt adeptul acestor metode.
  Puteţi câştiga prin muncă, Cum?
  Scriind pe diferite site-uri şi forum-uri răspunzând la diferite întrebări şi dând soluţii Ex. Cineva întreabă ,,De unde pot să... ´´ iar dvs. îl îndrumaţi către un link unde poate să găsească soluţia problemei lui, dar o faceţi prin intermediul AdF.ly, Mi se pare rezonabil să aştepte 5 secunde după care să dea AD SKIP, dar la final să găsească soluţia. 

ALTE METODE DE A CÂȘTIGA CU ADF.LY

Puteti crea un blog gratuit ( accesați pagina ,,Blog/Site Gratuit'') in care puteţi avea subiecte multiple, depinde de voi ce alegeţi Gândiţi-vă la un site cu filme online sau la unul de unde se poate downloda muzică...
 Pe acest blog am să scriu şi alte metode de a face bani cu un blog/site puţină răbdare vă cer... sunt la început de drum.
Puteţi, împrăştia pe site-uri de socializare un link cu... un filmuleţ o ştire căreia să îi fi scurtat în prealabil link-ul cu AdF.ly. 
  Idea e că trebuie să fiţi activi, iar cât veţi câştiga depinde doar de voi, de cât timp liber aveţi, de câte idei, şi câtă disponibilitate pentru acest lucru aveți. Nu vă încredeţi în vorbe de genul, am câştigat într-o zi sute de euro´´ bani vin mai greu, odată cu dezvoltarea activităţi dvs. Ce vă pot spune e că eu încă nu am câştigat nimic şi asta pentru că sunt la început, apreciez însă dacă vă înscrieţi pe link-ul de afiliat, pentru că vreau să experimentez puţin sistemul şi să vă spun la final dacă şi ce bani au ieşit în urmă acestor experimente.
   Mulţumesc celor care s-au înscris de pe link-ul meu de afiliat (doi la nr.), cât şi celor care se vor înscrie, am să las mai jos o dovadă de plată care sper că vă va determina să începeţi treaba. Am să fiu sincer cu dvs. şi am să vă spun că am afişate link-uri scurtate pe 3 blog-uri şi două canale YouTube în jur de 250 de link-uri
  Am ajuns la o medie zilnică de 500 de accesări (din România)

  Venitul de 11.95427 euro e venitul pe două luni astfel;
  După cum vedeţi pe Noiembrie au crescut simţitor veniturile iar datorită creşteri nr. de link-uri plasate mă aştept ca în Decembrie încasările să fie şi mai mari.
 Îi aştept pe toţi care se înscriu de pe acest site cu întrebări în legătură cu acest sistem. Le voi răspunde cu cea mai mare plăcere.

  Pentru a incepe să câștigați bani cu Adf.ly dați click pe Banner-ul de mai jos pentru a vă inscrie.
 
 



  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi alte articole apăsând AICI.
Astept comentariile!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu