marți, 23 iulie 2013

Slujbe online bine platite, (Platit pentru a scrie pe net)


 Mulți dintre voi aţi studiat limba engleză în școală (sau aţi învățat singuri, din pasiune pentru muzică, jocuri sau filme, sau pentru că aţi fost plecaţi prin alte ţări), ajungând în unele cazuri să o vorbiţi/scrieţi la un nivel avansat. Dacă credeţi că stăpâniţi foarte bine limba engleză, iată cum puteţi face bani cu ea, pe lângă meditaţi şi alte lucruri... 
Puteţi valorifica avantajul dvs. scriind articole, creând proiecte de mică sau de mare anvergură, toate acestea online, iar sumele câştigate pot varia între zeci şi sute de dolari în funcţie de complexitatea misiuni pe care trebuie să o îndepliniţi. Am să vă spun  (cine plateste pentru astfel de job) pe parcursul a mai multor articole, dar hai să începem. 
1. Înainte de toate, vă faceți cont pe PayPal, click pe poză
2. Intrucat veți lucra pentru oameni din intreaga lume ar fi indicat să aveți și un cont bancar in valuta si/sau un card payoneer click pe poză
 Este o piață URIAȘĂ pe internațional în ceea ce privește scrierea de cărți, articole, corecturi etc. poti deveni ..angajat de rezerva'' sau de ,, inchiriat'' am sa scriu in acest articol dar mai ales in pagina ,, Scrie in Engleza'' cum puteti sa va rotunjiti veniturile in mod real daca va tineti de treaba. ..De mentionat ca unele site-uri percep un comision (careva procente din suma primita in urma unui job intermediat de ei) alti nu percep nici un comision, iar anumite site-uri permit negocierea directa intre ,,angajator´´ si ,,angajat´´
  Primul site pe care o sa vil prezint este
Writing & Translation – nu doar designerii și programatorii au o pâine de pe freelancing. Căutați aici joburi „ne-tehnice” pe care le puteți duce la bun sfârșit 
Sales & Marketing  – la câți specialiști avem în România, mă îndoiesc că nu se găsesc oameni care să câștige un dolar și de acolo. 
Admin Support – sunt mulți „afaceriști” care nu au chef și nervi să facă unele munci de birou. Așa că angajează secretare de peste tot din lume, oameni care să pună produse pe situri, să „populeze” baze de date etc. Nu trebuie să aveți prea multe cunoștințe tehnice, este nevoie în general de planning, căutări sau muncă repetitivă de urcat informații pe câte un site. 
 Știu că nu sunt munci atât de „atragatoare”, dar se pot câștiga niște baniMai aveti de ales intre 3 categorii (Engineering & Manufacturing, Finance & Management și Legal) mie nu-mi spun nimic. Dar poate găsiți și acolo joburi relevante pentru pregătirea voastră.
  Studiați joburile postate în categoriile care vă interesează. Vedeți ce propuneri sunt (vi se dau niște detalii financiare, care să vă ajute să evaluați puțin piața) și gândiți-vă cum ați putea voi duce la capăt un asemenea job.Gsiti pe site-ul oficial mai multe informati ( clar in limba engleza)
Cititi aici un articol extraordinar cinste cui l-a scris, nu am vrut sa extrag citate din articol merita sa aruncati o privire
_________
oDesk
 Platforma percepe o taxă pentru fiecare oră muncită şi plătită (11%), contractorii trebuind să completeze un document.
Caracteristici
-domeniul resurselor umane e reprezentat prin payroll şi servicii de recrutare
-joburile cu atribuţii în social media sunt numeroase dar prost plătite (între 2 şi 8 dolari pe oră, 15 dolari în cazul serviciilor de SEO)
-sunt cel puţin 3000 de români, majoritatea oferind soluţii de webdesign, IT, redactare articole, traduceri, servicii administrative.
-proiectele variază între scrierea unui articol/trimiterea a 100 de emailuri pentru 2 dolari, şi administrarea prezenţei în social media pentru câteva luni cu 4 dolari pe oră.
-pentru o analiză sumară este utilă şi secţiunea cu trendurile joburilor oferite. E de analizat cum evoluează oferta în domeniile cheie (de exemplu social media, recrutare virtuală).
-in octombrie 2011 pe oDesk s-au câştigat 22,5 milioane de dolari, s-au lucrat 2,1 milioane de ore, s-au postat 112 mii de joburi.
 Fie că sunteţi recrutori, factori de decizie în companii, freelanceri sau simpli curioşi vă invit şi vă încurajez să testaţi platform
_________ 
vworker.com
 La inceput va trebui sa lucrezi pe sume mici, sa aduni cateva calificative, asa ca va trebui sa te inarmezi cu rabdare si sa nu te simti frustrat ca lucrezi o zi intreaga pentru 10$, majoritatea au inceput asa. Dupa ce ai peste 20 - 30 de recomandari bune, o sa castigi mai mult.
_________
 mergeți in pagina ,, Scrie in Engleza'', aveti acolo o lista de peste 100 de site-uri unde puteti castiga bani online din Minijob-uri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu