duminică, 28 iulie 2013

IMPORTANTA AMBIENTULUI SONOR IN VIDEO CHAT




 Am să scriu acest articol în speranţa că cineva care vrea să devină model o să îl citească şi o să înveţe câte ceva din el. Sfaturile pe care o să le găsiţi aici nu sunt obligatori de pus în aplicare însă după părerea mea sunt cele care dau rezultatul scontat şi anume acela de a crea un ambient plăcut care pe lângă ceilalţi...

Factori importanţi in obținerea de venituri din Video chat
- Decorarea încăperi de lucru
- Luminozitatea încăperi
- Aspectul si Atitudinea modelului ...te invită să revii acesta fiind şi scopul întrucât e mai dificil să lucrezi cu clienţi noi decât cu cei pe care îi cunoşti, aşa că depinde de voi cât de ușor vă va fi in această activitate.
 Ambientul sonor căci despre asta o să vorbesc în acest articol se împarte în două categorii.
- Zgomote exterioare
- Zgomote interioare
 Zgomotul exterior trebuie estompat pe cât posibil, printr-o izolaţie fonică de calitate aceasta se face prin:
- Izolarea pereţilor şi a tavanului pentru ca zgomotul produs în afara încăperi de lucru să nu îşi facă simţită prezenţa in timpul ședinței de luru.
- Trebuie evitat de asemenea zgomot de trafic, cearta vecinilor, intervenţii sonore ale altor persoane, acest lucru se realizează tot prin izolarea optimă a ferestrelor (termopan) şi a uşilor (de bună calitate)
 În lipsă banilor pentru aceste investiţi recomand alegerea cu atenţie a locaţiei, evitarea zonelor cu trafic intens şi dens populate, prin acesta, nu vă îndrum să faceţi Video chat din pădure, dar nici de la parterul unui bloc din Bucureşti situat într-o zonă intens circulată fără să vă luaţi un minim de măsuri în vederea estompări zgomotului exterior.
 Zgomotul interior
- nu este indicată prezenţa animalelor de companie, câini, pisici, etc.
- nu este indicată intervenţia neanunţată a altei persoane.
- evitarea zgomotelor accidentale (pornirea unei melodii la un nivel sonor foarte mare sau alte zgomote)
 Cam atât cu zgomotele acum trecem la sunete  
 Ambianţa sonoră trebuie întreţinută la un volum scăzut ,,în surdină'' iar muzică trebuie aleasă cu grijă, de preferat muzică ambientală sau instrumentală de bun gust, aceasta putându-se schimba, sau opri la cererea interlocutorului, de aceea aveţi nevoie de un sistem performant pentru o redare a sunetului clară, comăndarea volumului şi a altor funcţii făcându-se prin telecomandă.
 Eu recomand lipsa televizorului din camera de lucru, deoarece acesta vă poate capta atenţia, în felul acesta neacordând atenţia necesară membrilor Chat (potenţiali clienţi)
 După cum vedeți nu am spus nimic de sunetele produse de dvs. în timpul activităţi, acestea fiind ambientul perfect, nu ezitaţi să vă manifestaţi sonor fără a exagera însă, faceţi-o într-un mod cât mai natural.
Puteți citi mai multe articole despre secretele video chat-ului in pagina ,, Bani din Video Chat''
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Un comentariu :

  1. Ai intre 18 si 45 ani si iti doresti sa faci videochat de acasa? De acuma este foarte simplu ! Te inregistrezi aici http://xcamadult.com ori aici http://bongacamsfree.com incepi munca si viata ta se va schimba in foarte bine in maxim 30 zile. Nu mai sta pe ganduri si incepe de astazi sa faci bani pentru maine.
    Un sfat prietenesc : Nu te lasa amagita de studiouri !

    RăspundețiȘtergere