vineri, 4 octombrie 2013

Castiga bani online cu Mail Direct

Astăzi am să scriu despre o nouă metodă de a face bani online deşi dat fiind plafonul limita la care se pot retrage bani mă face să fiu puţin reticent în ceea ce priveşte acest sistem (50 $), dar modul în care se pot obţine aceşti bani este relativ simplu, iar în acest articol am să vă explic pas cu pas ce anume aveţi de făcut pentru a putea câştiga aceşti bani...
În primul rând va trebui să vă înregistraţi completând Acest Formular.
  După înscriere veţi primi pe adresa de mail indicată în formular (vă recomand crearea unei adrese de mail separată pentru câştigul în mediul online întrucât veţi primi foarte multe mail-uri) un mail de confirmare a înregistrări, după confirmare veţi primi mail-uri publicitare, va trebui să le deschideţi să le "citiţi" şi să le distribuiţi pe facebook (de asemenea vă recomand crearea unui cont separat de facebook)
Cum castig bani?
  • pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi
  • pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)
  • pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)
  • in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica)
  • primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
  • in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, incheiem un contract cu tine si iti viram banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
  •   Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)
* Nota Mail-urile sunt mai uşor de deschis şi de citit şi de asemenea share-ul pe facebook se face mai uşor direct din contul MailDirect
Te loghezi
Accesezi "CONTUL MEU" - "CAMPANII" ca în imagine
Dai click pe mail Ex. "Reţeta zilei" şi vei primi 0,5 cenţi pentru că l-ai deschis îţi va apărea cu "Da" ca în imaginea de mai sus.
Dai click pe mail-ul deschis pentru a viziona oferta Ex. "Top cele mai vândute oferte azi" şi îţi va apărea ''Da - Da" Citit şi vizionat vei primi 0,5+1 cenți.
Dai click pe simbolul Facebook  Şi vei distribui oferta pe facebook (va trebui să fi logat pe contul Faceboock) Ex. "Noile promoţii" " Da - Da - cu distribuire  f '' primesti 0.5+1+1 centi.
  Dacă acest articol v-a facut cel puțin curioși vă invit să vă inregistrați dând clik pe Banner-ul de mai jos.
http://www.maildirect.ro/inregistrare/ddd47ddeb545166e9fb711f464a51695
 http://www.maildirect.ro/inregistrare/ddd47ddeb545166e9fb711f464a51695
http://www.maildirect.ro/inregistrare/ddd47ddeb545166e9fb711f464a51695
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle. 
  Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

3 comentarii :

  1. Am deosebita placere sa te anunt ca VoIP & PrePay s-a lansat oficial in ROMANIA!
    Cu noi puteti primi credit pe cartela de 5, 8, 14, 21, 32, 43 euro in reteaua Vodafone, Orange, Cosmote.(in anumiti termeni si conditii, valabil doar in decembrie)
    http://www.100850.voipprepay.ro/promovare.html .....si inscrie-te GRATUIT!
    Datele furnizate la inscriere trebuie sa fie corecte.
    Dupa inregistrare primiti un e-mail de la voip@prepay in care confirmati pozitia (pentru yahoo vine in spam). Dupa confirmare primiti utilizator si parola.
    Prezentarea afacerii - http://youtu.be/lIWE6QwtXBE

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai munciti degeaba...am facut doua cereri de plata si nu mi-au dat niciun ban de o luna...au avut erori pe servere ne-au modificat datele de identificare cand au vazut ca s-au inmultit userii, au introdus optiunea de a nu-ti putea modifica datele si daca nu ai observat la timp...ciuciu banii...nu au un telefon la care sa raspunda...le trimeti mail si iti raspunde un robot ca o sa primesti raspuns in maxim 5 zile, am primit dupa 20 si ceva de zile...i-am tot stresat pe facebook cu faptul ca am facut cerere de plata...mi-au banat contul...sunt cei mai neseriosi...cauta tot felul de motive sa nu plateasca...mai ou se cere si adeverinta cu venitul declarat...auzi la ei..adeverinta+venit+\\\\"pila la banca\\\\"= credit, nu s-a auzit nimic de asa ceva la inceput..dar userii s-au inmultit si au aparut cererile de plata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e....si eu am facut cerere de plata si......am de asteptat

    RăspundețiȘtergere