vineri, 25 octombrie 2013

Castiga mai multi bani decat o faci cu Youtube urcand clipuri pe Metacafe

Astăzi am să scriu despre o metodă prin care puteţi face bani frumoşi, iar numărul lor depinde de cât de mult puteţi să promovaţi filmuleţul pe care îl veţi urca pe Metacafe acesta ca si alte site de gen va platesc pentru numarul de vizite pe care il inregistreaza clipul dvs...
  Am să vă explic cât pot de bine modul prin care puteţi câştiga bani în plus mai ales dacă aveţi clipuri încărcate pe Youtube, vă recomand să încărcaţi clipurile pe cât mai multe site-uri de acest gen din care puteţi câştiga bani, de vreme ce sunteţi proprietarul acelui clip şi nu aţi semnat nici un contract de exclusivitate de ce să nu vă multiplicaţi şansele de câştig pentru acelaşi clip?
  De asemenea acest articol îl scriu şi pentru cei care se întreabă cum poţi face bani din clipuri pe care le-au sau pe care le vor crea ei bine pentru toţi voi aceştia m-am decis să scriu acest articol.
  Dacă de exemplu pe Youtube putem găsi zeci de variaţii ale aceluiaşi clip, Metacafe are un algoritm diferit, aducând mereu conţinut unic, de calitate şi un suport superior pentru producători.
  La fel ca şi pe Youtube veţi fi plătiţi în funcţie de numărul de vizite pe care le primiţi pe un clip, numai că algoritmul după care se calculează aceste câştiguri diferă şi aş spune că sunt cu mult mai mari decât cele primite de la Youtube...
Cum puteţi câştiga bani?
  Spre deosebire de Youtube care te plăteşte dacă eşti partener şi dacă ai clipul pus la generare de bani, la Metacafe vă înscrieţi pentru programul de producători Recompensele (Programul Producer Award), iar în momentul în care veţi depăşi 20 000 de vizionări veţi primi 100 de $ iar pentru fiecare 1 000 de vizite veţi primi 5 $.
    Până acum sună bine dar vă spun că nu puteţi încărca orice gen de clipuri, e de la sine înţeles că video trebuie să fie creat de tine şi pentru a fi acceptat şi plătit de către Metacafe nu ar trebui să încalci câteva reguli, sau să faci aceste...
Greşeli care pot duce la suspendarea clipului
- Muzica folosită pe fundal TREBUIE să fie creată de voi
- Colecţii de fotografii (Slide show) NU sunt acceptate
- Nu faceţi compilaţii video cu faze de fotbal, (nu cred că sunt acceptate nici compilaţiile din faze haioase culese de pe net) ştiu că pare evident dar am văzut o mulţime de persoane care cred că sunt acceptate.
- Chiar dacă sunteţi acceptat iniţial, filmuleţul va fi verificat manual de către o persoană REALĂ în momentul în care faceţi 20 000 de vizualizări deci nu vă păcăliţi singuri ca o să îi păcăliţi.
- Auto surf programs sau paid surf sau alte metode de a aduce trafic artificial nu merg
- Se număra un view doar dacă filmuleţul e văzut de la cap la coadă
- Dacă sunt prea multe vizualizări de la acelaşi ip într o perioadă scurtă de timp veţi fi banat
- La upload nu folosiţi taguri, thumbnails, descrieri care nu corespund cu video ul pentru că vă vor anula views în momentul în care îl vor verifica.
- Filmuleţul trebuie să aibă minim 20 secunde.
De asemenea Metacafe are mai bine structurat conţinutul video, pe...
Categorii unde puteţi încadra clipul dvs.
Am să enumăr doar câteva urmând ca pe restul să le descoperiţi singuri accesând link-ul către site-ul Metacafe
 Trucuri PC - Aveţi dreptul să utilizaţi un software de captură de ecran cum ar fi Camtasia pentru a înregistra ecran desktop. Apoi, aveţi posibilitatea să afişaţi spectatori unele chestii distractive fie că este vorba comenzi rapide la îndemână pentru a face, unele trucuri pe PC, sau lucruri uimitoare on-line.
 Experimente Amazing - Puteţi posta aici ceva ieşit din comun, mers pe sârmă cu bicicletă, salt cu parapanta, acrobaţii aviatice, la această categorie Amazing nu intră şi piţipoanca sexy care face podul în faţa web-ului după care sare fericită în sus râzând de parcă ar fi câştigat o medalie, acest clip trebuie încărcat la categoria sexy stupid girls
Tutoriale - Acestea ar putea fi tutoriale generale (cu privire la modul de a face orice), chiar tutoriale software pentru PC de exemplu. Cum se face un text animat în Photoshop sau ceva cool în 3D Max sau Google SketchUp 3D, Audacity.
   La această categorie intră şi tutorialele făcute de piţipoancele care postează video cu Machiaj de club, Vestimentaţie de club, Atitudine şi Abordare în club, clipuri cu care fac sute de mii de vizionări, sau încă un exemplu, zilele trecute soţia dorind să facă ceva dulce a căutat pe net şi a dat de un clip cu o reţetă pentru salamul de biscuiţi care avea 1.340.456, adevărul e că a ieşit bun desertul şi clipul era bine făcut. Aşa că la treabă câţi din voi nu vă priceperi la gătit, cu o cameră şi un stativ şi apoi cu un program de editare video, recomand Sony Vegas puteţi face multe.
Hacking - Unele clipuri simple şi uimitoare (non-dăunătoare) trucuri hacking fie că este vorba căutare Motor de hacks sau software. Nu încuraja orice activitate frauduloasă şi ilegală pentru că clipul sau chiar contul Metacafe poate fi suspendat. Aşa că nu vă aşteptaţi să postaţi aici mari metode de hacker cum ar fi; clonare, citire, golire cârduri, sau metode uimitoare de a ,,sparge parole", pot fii însă şi metode educative de hacker în care puteţi învăţa oamenii cum să se ferească de anumite vulnerabilităţi.
  Aş mai scrie dar mă opresc aici, nu ştiu cum se face dar articolele mele se întind enorm riscând să devină plictisitoare aşa că vă mai spun atât
Vă puteţi mări numărul de vizite dacă postaţi codul videoclipului pe un site/blog, dacă aveţi;
Conţinut original (vă veţi califica în acest program dacă aveţi copywright-ul de partea dvs.)
Clipurile sunt în general până în 5 minute (Metacafe a ajuns la concluzia că oamenilor le vor stârni interesul nişte clipuri scurte amuzante, veţi găsi mii de astfel de mini clipuri).
Cum şi când primeşti banii?
- După 20.000 de vizualizări primiţi 100$ şi fiecare 1.000 de vizualizări ulterioare vă vor aduce încă 50
- Metode de plata: PayPal
- Timp de procesare a plăţilor: maxim 7 zile
- Sumă minimă de retras: nu există conceptul
   Dacă v-am convins puteţi vizita site-ul Metacafe şi chiar vă puteţi crea un cont dând click Aici

  Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu