sâmbătă, 5 octombrie 2013

Castiga bani online din Microjob-urile cu Fiverr.com

Astazi m-am hotarât sa scriu despre o noua metoda de a face bani online. De data aceasta nu e vorba de click-uri pentru 0,001 centi, nici de citirea de mail-uri și nici de vizionarea de reclame, sau de dat share pe Faceboock, de data aceasta e vorba despre job-uri adevarate cu sarcini bine stabilite...
   
  Deşi este de ceva timp existent pe internet, site-ul fiverr.com are un succes imens. Aici este locul unde găseşti aproape orice în materie de prestări servicii până la cele mai ciudate oferte de la "vânzătorii" de pe site.
Site-ul se bazează pe anunţuri de mică publicitate în care-ţi prezinţi serviciile pe care le poţi face pentru 5 dolari. Domeniile sunt nelimitate, unii fac grafică (logouri, vectorizari, scos ochii roşii din poze, schimbat fete, cosmetică foto etc), alţii se înregistrează şi-ţi trimit un film sau un fişier audio cu textul pe care i l-ai trimis în prealabil, în scopuri publicitare. Etc. E valabilă şi reciprocă, adică tu soliciţi de ex. Un banner pentru site-ul tău. Cine se pricepe la aşa ceva te contactează şi faceţi treaba. Practic e ca un site de licitaţii de joburi, numai că nu se licitează, preţul e fix: 5 dolari. Apropos, din cei 5, unul şi-l opreşte situl şi 0,2 PayPal, deci primeşti 3,8 dolari. 
  Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a câştiga bani este să te înregistrezi pe fiverr.com, apăsând pe  JOIN  din partea dreaptă sus vă va apărea acest formular.
După ce l-ați completat cu datele cerute, bifati I AGREE... si dați  JOIN  
 Vă va fi trimis un mail de confirmare pe adresa mentionată in formular iar de aici lucrurile sunt simple 
 Vă logați la contul dvs. cu datele completate in formular si alegeți categoria in care doriți să postați ,,oderta dvs. ( in limba engleza)
 
Cum câștig bani?
  Pentru ca câștiga bani pe fiverr.com mai întâi trebuie să câştigi reputaţie, aceasta se poate câştiga prin postarea unor oferte atractive pentru cât mai mulţi cumpărători, iar ceea ce oferi să fie bine făcut. Gândeşte-te la ce eşti bun. Urmăreşte alţi utilizatori de pe site să vezi ceea ce este popular. Poţi oferi ceva similar? Acesta este un prim pas critic. Poţi fi cel mai bun din lume în ceea ce faci dar dacă nimeni nu doreşte acest serviciu, nu vei fi niciodată plătit pentru el.
  Nu posta jobul doar pe un site. Acum există un număr mare de site-uri şi ar fi ideal să fii prezent pe cât mai multe dintre ele sau chiar pe toate dacă este posibil. Astfel, vei putea fi găsit de un număr mare de potenţiali cumpărători. Am să scriu pe acest blog despre mai multe site-uri unde vă puteţi posta ofertele dvs. puteţi citi mai multe articole in pagina ,, MicroJob-uri Online''

  Dar cel mai important lucru pentru a câştiga reputaţie e acela de a vă merita bani, nu faceţi treaba de mântuială poate că vi se par puţini cei 5 euro pentru ceea ce oferiri dar gândiţi-vă că odată ce cerea către serviciile dvs. va creşte aceşti 5 euro se vor multiplica cu numărul cererilor, iar acestea vor veni doar dacă vă faceţi bine treaba.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu