duminică, 13 octombrie 2013

Crearea unui forum gratuit pe Forumgratuit.ro

Dacă în trecut am vorbit despre crearea unui site sau blog gratuit m-am gândit că pe cineva ar interesa şi acest subiect crearea unui forum gratuit. Pentru început o să vorbesc despre oferta celor de la Forumgratuit.ro, în viitor urmând să vorbim şi de alte propuneri pentru a avea posibilitatea de a alege...
  Poate vă întrebaţi la ce bun un forum ei bine acesta e mult mai uşor de administrat decât un site, sau un blog, pe un forum puteţi avea teme de discuţi diferite şi mai uşor de dezvoltat decât rubrica de comentări a unui site/blog, de asemenea pe acest forum vă puteţi promova anumite proiecte, prin postarea de link-uri către acestea, puteţi avea discuţi despre o problemă pe care o întâmpinaţi sau despre ceva care vă interesează şi aţi dori să aflaţi şi părerea celorlalţi (de multe ori în cunoştinţă de cauză)
Cum vă puteţi face un forum gratuit
  Cu Forumgratuit.ro acest lucru e foarte simplu şi rapid, tot ce aveţi de făcut de să intraţi pe Forumgratuit.ro vă creaţi un cont şi gata simplu nu?
  Acum o să fiu ceva mai explicit. Aşa cum spuneam daţi click pe link-ul de mai sus care vă va duce pe pagina oficială.

După ce apăsaţi pe crează un forum vă va apărea
Aici aveti cateva obtiuni pe care le puteti modifica in decursul timpului pana sunteti multumiti de rezultatul final Apasand pe CONTINUA se va deschide fereastra
S
După ce aţi completat datele ca în poza de mai sus, bifaţi căsuţă cu termeni şi condiţiile după care daţi click pe CONTINUA Vă va apărea această fereastră care conţine câteva informaţii importante şi de asemenea vă va cere să verificaţi parola de administrare unde va trebui să introduceţi parola din formular.
 Dacă nu aveţi că obiectiv unele din activităţile de mai sus apăsaţi pe CONTINUA si vă va apărea.
  Apăsând pe adresa forumului dvs. în cazul meu http://bani.forumulmeu.ro vă va apărea următoare fereastră în care trebuie să introduceţi username-ul ales şi parola pentru a vă loga la contul dvs. de admin.
 Aici veţi avea toate meniurile din care puteţi face diferite setări şi pentru ca fiecare îşi poate seta contul cum doreşte am să vă las să descoperiţi singuri aceste setări urmând să alegeţi ce credeţi că e mai indicat pentru forumul proaspăt construit.
  Puteţi citi mai multe articole de pe acest blog apăsând    AICI

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu