duminică, 6 octombrie 2013

Fa microjob-uri si castiga bani online cu Zerodesk.ro

Am scris de curând alte două articole despre posibilitatea de a face bani online prin acesta metodă " de aţi oferi serviciile " contra unei sume de bani aceste articole le puteţi citi in pagina ,,Microjob-uri Online''
    Articolul de azi va face referire la varianta romanească a site-ului Fiverr.com este vorba asa cum ați dedus din titlul articolului despre site-ul Zerodesk.ro poate cel mai cunoscut site romanesc in acest domeniu job-uri online...

  Ca şi pe celelalte site-uri de acest gen indiferent dacă doriţi să oferiţi un serviciu contra cost, sau doriţi să cumpăraţi trebuie mai întâi să vă înregistraţi, o puteţi face dând click pe imaginea de mai jos înregistrarea este gratuită.
Odată apăsat butonul înregistrare îţi va apărea acest formular pe care va trebui să îl completezi, să bifezi "sunt de acord cu termeni.." şi să îl trimiţi
De aici lucrurile sunt şi mai simple fie că eşti vânzător de servici fie că eşti cumpărător.
Alte informatii importante
- Doar utilizatorii înregistraţi pot cumpăra şi vinde pe acest site. Înregistrarea este gratuită.
- Preţul ofertelor este fixat de Vânzător, care este cel care postează.
- În momentul finalizării comenzii, cumpărătorii devin proprietarii documentelor/fişierelor primite, cu excepţia cazului în care vânzătorul specifică alte condiţii în descrierea ofertei.
- Fiecare Ofertă vândută şi executată cu succes, alimentează contul dvs. cu o sumă egală cu cea cerută în ofertă din care se scade comisionul site-ului de 8% şi taxele de procesare percepute de PayPal şi/sau Payza.
- Cumpărătorul plăteşte pentru comenzi în avans.
- Contul vânzătorului este alimentat cu suma cuvenită odată cu finalizarea comenzii.
- Vânzătorii îşi pot retrage veniturile din contul de pe site, folosind una dintre opţiunile de retragere (Paypal sau Payza).
- Dacă o comandă este anulată (pentru orice motiv), sumele plătite sunt returnate cumparatorului.
- Atât cumpărătorii cât şi vânzătorii au opţiunea de a anula o comandă de comun acord. Anulările mutuale nu au niciun efect negativ asupra evaluării.
- Un vânzător poate anula o comandă în orice moment, însă această acţiune are un efect negativ asupra evaluării. În acel moment cumpărătorul îşi va primi banii înapoi.
- Odată ce Ofertă este executată, cumpărătorul are 3 zile la dispoziţie să solicite îmbunătăţiri dacă este cazul. Cumpăratul poate refuza lucrarea/execuţia ofertei dacă nu este mulţumit, sau dacă nu corespunde cu ce era postat în ofertă. În acel moment va fi despăgubit integral. Dacă după 3 zile, Cumpărătorul nu ridică obiecţii, comandă va fi marcată ca fiind finalizată. (Aici mă întreb cine arbitrează ofertă şi cererea, dacă cumpărătorul este rău voit şi spune că nu este mulţumit, ce se întâmplă cu materialul său serviciul primit)

Retragerea veniturilor
- Pentru a retrage veniturile, trebuie să aveţi un cont PayPal sau Payza.
- Profilul dvs. Zerodesk.ro poate fi asociat unui singur cont PayPal, sau unui singur cont Payza.
- Veniturile vor fi transferate către dumneavoastră în maxim 2-3 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii.
- Retragerile sunt definitive şi nu pot fi anulate. Odată ce acest proces a început, fondurile nu se pot rambursa.
Cumparatori
 - Ofertele pot fi achiziţionate prin PayPal sau cu ajutorul cardului de credit prin procesatorul internaţional Payza.
- După ce plata este confirmată, comandă dvs. va fi procesată. Dacă aveţi un şold suficient în contul site-ului, puteţi comanda oferte folosind aceşti bani, fără a mai folosi contul PayPal sau cardul de debit/credit.
- Ca şi cumpărător, identitatea dvs. este păstrată în anonimat pentru a vă proteja confidenţialitatea, pentru a evita solicitarea sau furnizarea de adrese de e-mail, Skype/IM sau orice alte informaţii de contact personale.

  In cazul in care aveti o problema cu Oferta,Încercaţi întotdeauna să o rezolvaţi împreună cu Vânzătorul. Dacă această comunicare nu rezolvă problema, ne puteţi contacta folosind formularul de contact.
Taxe transport
- Unele Oferte afişate pe site pot fi livrate fizic. Vânzătorii pot decide să specifice în descrierea ofertei, că va fi executată folosind un curier cu opţiunea de plată la destinaţie. Trebuie să ştiţi că aceasta poate însemna majorarea achiziţiei dvs. cu taxele de curierat/poştă, care pot varia între 12 RON şi 20 RON în funcţie de greutate, distanţă, locaţie.
Important
- Atunci când un utilizator cumpăra o ofertă care necesită transport, cumpărătorul va trebui să furnizeze o adresă de expediere; vânzătorul va fi responsabil de toate aranjamentele de transport din momentul în care cumpărătorul furnizează adresa de livrare.
- Încălcarea termenilor de furnizare a serviciilor poate duce la blocarea definitivă a contului.
- Vânzătorii vor putea să-şi retragă veniturile din conturile blocate, după o perioadă de siguranţă de 10 la 30 de zile, în funcţie de motivul blocării.

Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu