luni, 7 octombrie 2013

Castiga bani online oferindu-ti serviciile microjoburi.ro

Scriu încă un articol despre un site românesc unde puteţi posta ofertele pentru prestarea de servicii am mai scris despre astfel de site-uri iar articolele le puteţi citi in pagina ,,MicroJob-uri Online'' pe criză asta când toți avem nevoie de un ban în plus, astfel de site-uri sunt bine venite...
    De la început vă spun că pe acest site prestarea unui serviciu are o sumă fix de 50 Ron.
  Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe microjoburi.ro, iar pentru a posta o oferta de Job trebuie să vă inregistrați
  Pentru a adauga un job apasati pe  Adauga microjob . Va trebui sa completati un formular ca cel de mai jos.  Titlul unui microjob este întotdeauna de forma “Voi... pentru 50 RON”. Prin intermediul unui microjob se pot realiza activităţi sau se pot presta servicii care acoperă o nevoie a unui potenţial cumpărător. Ne rezervăm dreptul de a şterge microjoburile care nu rezolvă o nevoie a cumpărătorilor targetati de platforma microjoburi.ro, microjoburile a căror realizare presupune încălcarea legilor sau a moralei sau cele care considerăm că nu aduc valoare platformei.
Cum se face plata? 
- Pentru un microjob cumpărătorul plăteşte suma de 50 RON. Din această sumă, vânzătorului îi revine suma de ~41 RON. Comisionul microjob-uri.ro este de 12%, diferenţa până la suma de 50 RON fiind reprezentată de comisionare PayPal. Taxele datorate la bugetul de stat de către vânzătorul persoana juridică său persoana fizică autorizată vor fi suportate de acesta. - Cumpărătorul plăteşte pentru comenzi în avans, prin sistemul PayPal, în contul microjob-uri.ro, iar contul vânzătorului va fi alimentat odată cu finalizarea comenzii. Vânzătorii îşi pot retrage veniturile folosind PayPal sau le pot folosi pentru promovarea “ÎN ATENŢIE” a unui microjob sau pentru a cumpăra microjoburi. - Dacă o comandă este anulată (pentru orice motiv), veniturile vânzătorului sunt returnate cumpărătorului ca şi credite ce urmează a fi folosite pentru cumpărarea următoarelor microjoburi.
- Realizarea comenzilor. Imediat ce un cumpărător comandă un microjob şi efectuează plata în avans, vânzătorul este notificat prin email, în contul său microjoburi.ro
- Vânzătorii au obligaţia de a livra microjob-ul în perioada specificată în descrierea microjob-ului, începând cu momentul notificării acestora de către microjob-uri.ro cu privire la o nouă comandă. Nelivrarea microjob-ului la timp atrage posibilitatea cumpărătorului de a anula comanda şi să ofere o evaluare negativă vânzătorului.
- Un vânzător este obligat să realizeze microjob-ul comandat şi plătit şi poate anula comanda în orice moment numai pentru motive justificate. Anulările repetate a unei comenzi pentru motive nejustificate poate determina ştergerea contului vânzătorului de pe platforma microjob-uri.ro
- Comunicarea cu cumpărătorul. Comunicarea dintre vânzător şi cumpărător se va realiza în mod obligatoriu prin intermediul platformei microjob-uri.ro, prin intermediul sistemului de mesagerie pus la dispoziţie de către această. Se interzice orice încercare de transmitere/solicitare a datelor de contact direct între vânzător şi cumpărător care să permită efectuarea microjob-ului şi a plăţii acestuia în afara platformei.

     Orice încercare de încălcare a acestei reguli dă dreptul platformei microjob-uri.ro de a suspenda contul vânzătorului şi/sau a cumpărătorului de pe site. Microjob-uri.ro va verifica orice încercare de încălcare a acestei obligaţii, monitorizând în acest scop comunicarea dintre vânzători şi cumpărători.
Livrarea microjob-ului.
- Vânzătorii trebuie să livreze fişiere complete şi/sau dovada de lucru cu ajutorul chat-ului de lucru. Atât vânzătorul cât şi cumpărătorul au responsabilitatea de a scana de viruşi şi malware toate fişierele transferate, microjob-uri.ro nu va fi responsabil pentru orice daune care ar putea apărea ca urmare a utilizării site-ului, utilizarea de conţinut sau fişiere transferate.
- Odată ce microjob-ul este livrat, cumpărătorul are 2 zile pentru a răspunde/confirmă finalizarea microjob-ului şi pentru evaluarea prestatorului. După această dată, comandă va fi marcată automat ca fiind finalizată şi va primi mesajul standard de evaluare. Cumpărătorul are dreptul de a nu marca microjob-ul ca fiind finalizat, dacă acesta a fost efectuat cu nerespectarea condiţiilor menţionate pe pagina microjob-ului şi/sau a altor condiţii convenite cu vânzătorul prin chat-ul de lucru. În acest caz, echipa microjob-uri.ro va verifica modalitatea de realizare a microjob-ului şi va decide dacă microjob-ul a fost corect realizat. În cazul în care acesta nu a fost corect realizat, vânzătorului nu i se cuvin banii aferenţi prestării lui. Suma plătită anticipat de către cumpărător va rămâne în contul microjob-uri.ro al acestuia şi va putea fi folosită pentru achiziţionarea unui alt microjob.
Retragerea veniturilor.
- Veniturile pot fi retrase prin intermediul PayPal. Profilul unui utilizator microjob-uri.ro poate fi asociat unui singur cont PayPal.
- Veniturile vor fi transferate către vânzător în maxim 3 zile lucrătoare de la finalizarea microjob-ului.
- Retragerile sunt definitive şi nu pot fi anulate. Odată ce acest proces a început, fondurile nu se pot rambursa.

  Dacă va convins acest articol vă puteţi înscrie Aici

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu