sâmbătă, 26 octombrie 2013

Cum poti castiga bani din clipurile facute jucand jocurile preferate

Am tot scris despre site-uri pe care puteţi urca clipurile din care puteţi face bani, dar aşa cum ştiţi pe mai toate se cere pe lângă originalitate şi drepturi comerciale pentru programele pe care le utilizaţi în clip. Multe site-uri nu monetizează clipurile în care subiectul este testarea unui joc, sau arătarea unor mici trucuri...
  Mă gândesc că avem destui gameri care doresc să facă bani din clipurile lor, tot căutând pe net am dat de...
Twitch TV
  Predecesorul lui Own3d care a dat faliment, Twitch este subsidiara Justin.tv responsabilă pentru livestreamuri de calitate în lumea jocurilor online. Dacă aveţi talente de gamer la Counterstrike, Dota, Starcraft, HON sau LoL şi acces la comunităţile corespondente de jucători, este posibil să faceţi bani transmiţând jocuri live sau competiţii, pentru că Twitch se ocupă de partea de televiziune online. Partea grozavă ar fi că aţi câştiga bani făcând ceea ce vă place în timp ce exersaţi jocul favorit. Printre streamerii de top veţi găsi adevărate legende ale genului, unii dintre ei lăsând activitatea competiţionala pentru un job full-time de caster. Cu toate astea sunt convins că sunt puţini cei care să fi auzit măcar de Twitch TV.

  Acesta e cel mai mare şi mai vizitat site de livestream-uri din lume. Locul unde poţi găsi lejer video-uri cu Dota 2, Starcraft, LoL, Skyrim, P4A şi multe altele.
  Se poate câştiga chiar bine din treaba asta.
Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invit să aruncaţi o privire pe Twitch TV dând click
Aici pentru a vă crea un canal va trebui să dați click pe Sign up.
Şi să completaţi formularul de mai jos.
  Odată ce v-aţi creat canalul încărcaţi clipurile şi încheiaţi un contract cu Twitch puteţi câştiga în funcţie de numărul de vizualizări, dar şi în funcţie de câtă publicitate aveţi pe canal, contează şi numărul de minute vizualizate, dar şi subscripţii care sunt şi acestea plătite
 Cum puteţi intra în posesia banilor? 
- Plăţile se fac prin PayPal dar şi prin transfer bancar
- Puteţi retrage oricând bani existenţi în contul Twitch neexistând o minimă de retras ca la alte site-uri
- Timpul de procesare a plăţilor mi s s-a părut puţin cam mare 30 de zile
  Cam atât despre acest subiect, restul rămâne să descoperiţi singuri accesând link-ul lăsat mai sus, dacă aveţi experienţe de orice fel cu acest site vă aştept să vă lăsaţi părerile în rubrica de comentarii.



   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle. 
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu