joi, 21 noiembrie 2013

Castiga bani din site/blog cu LinkWorth alternativa Google Adsense



Am scris despre mai multe metode de a monetiza site/blog-ul dvs., Puteți mai malte articole pe aceasta tema in pagina ,, Bani din Site''
   Astăzi am să scriu despre o metodă bine cunoscută în mediul online şi anume publicitatea, mai precis adăugarea unor reclame pe un blog/site...
  LinkWorth este un site online (o agenţie) prin intermediul căruia, cei care vor să-şi facă reclamă cumpăra cuvinte sau combinaţii de cuvinte din conţinutul blog-ului tău şi sunt transformate în linkuri către site-urile lor.
  LinkWorth oferă şi un alt produs disponibil cumpărătorilor şi este LinkPost. Prin intermediul lui cei care vor să-şi facă reclamă cumpără postări pe blog-uri/site. De exemplu: un articol întreg (în medie ~ 200 de cuvinte) cu informaţii despre produsul, site, sau reclama lor. Pentru toate aceste facilităţi tu câştigi o sumă de bani pentru un link sau un post, totul depinde de câte vizite unice are blog-ul tău.
  LinkWorth îţi pune la dispoziţia un plugin dacă blog-ul este în WordPress. Nu trebuie decât să îl instalezi şi să-l activezi. Restul operaţiunilor se face automat, adică link-urile vor apare automat într-o postare pe anumite cuvinte cheie.
Metodele de plată
 - CEC, Transfer bancar sau PayPal.
 Această metodă de a monetiza blog/site-ul este indicată pentru aceia care au avut experienţe neplăcute cu Google Adsense, din diferite motive nu le este permis să îşi facă un cont Adsense, sau pentru aceia care au site/blog-ul pe platforma Wordpress aceasta nepermiţând teoretic monetizarea cu ajutorul Google Adsense.
   Dacă sunteţi interesaţi vă puteţi înscrie dând clik aici


 Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu