sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Castiga bani online din resursele calculatorului tau cu DigitalGeneration

Am mai scris un articol pe această temă pe care îl puteţi citi ''Castiga bani online din resursele calculatorului tau''. Acest site te plăteşte să ţi calculatorul deschis. Digital Generation a creat un program care utilizează o mică parte a procesoarelor noastre pentru anumite acţiuni (calcule matematice, JS etc)...
  Odată ce îţi faci cont şi-l vei confirma poţi câştiga 1$/pe zi. Thread-ul respectiv durează 30 zile, deci câştigaţi aproximativ 30$. După ce a expirat trebuie să cumpăraţi un nou thread care costă 50$ pe an (puteţi cumpăra până la 50 thread-uri dar aveţi nevoie de un procesor cât mai bun), sau puteţi să vă creaţi un nou cont cu alt nr. de telefon.
   Site-ul vă oferă şi un program de refferali. Pentru fiecare persoană înregistrată pe link-ul tău vei câştiga 20% din ce produce şi încă 10% bonus pe al doilea nivel (mai explicit din ce produc refferalii persoanelor înregistrate pe link-ul tău)
Înregistrarea se face pe următorul link --->  coingeneration.com/ 

   Odată ce ţi-ai creat conţul trebuie confirmat cu un număr de telefon. Du-te la Personal -> Profile şi la Verification adăugă numărul tău de telefon. Atenţie ! Fără 0 !
După ce l-ai adăugat şi ai dat SEND vei primi în următoarele minute un mesaj cu un cod.
  După ce ai trimis codul, contul tău va fi confirmat în câteva secunde.
  Odată ce contul tău a fost confirmat, intră la secţiunea "Download". Programul se va descărca, instalează-l şi deschide-l.
El se va deschide automat odată cu Windows-ul şi va produce bani.
   Plăţile sunt instant şi se pot scoate în momentul în care ai strâns 1$. Metodele de plată sunt: Payza, Paxum, şi altele. Paypal va fi adăugat ulterior. Cel puţin aşa au spus ei.
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Un comentariu :

  1. www.goo.gl/ML8nN3 Am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu www.goo.gl/ML8nN3

    RăspundețiȘtergere