vineri, 1 noiembrie 2013

Castiga bani online cu Ladys fara sa vinzi produse (promozeaza link-uri si castigi din comenzi)

Am scris în trecut un articol despre posibilitatea de a câştiga bani prin afiliere cu Lady's, însă acum o să fiu mai detaliat. De obicei programul de afiliere se adresează deţinătorilor de site-uri/blog-uri, dar cu ajutorul site-urilor de socializare ca: Facebook, Twitter, Messenger, etc. Puteţi să promovaţi link-urile fără să deţineţi un site, sau blog...

Cum poţi câştiga Lady's?
  Nu trebuie neapărat să vinzi produse, poţi câştiga bani frumoşi, prin promovare online (pe Internet), prin construirea unei reţele proprii de reprezentanţi şi clienţi care îţi vor aduce profit garantat.
  Magro Cosmetics îţi oferă şansa de a obţine un venit independent de locul actual de muncă sau un venit independent în cazul în care nu ai un serviciu.
  Programul de afiliere Lady’s permite unui afiliat să obţină comision de la Lady’s pentru cumpărăturile clienţilor pe care i-a direcţionat. Vor exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului, iar bonusul este nelimitat pentru nivelele 2, 3 şi 4.
 Cum mă înscriu pentru a începe să câştig?
Te înscrii dând click pe bannerul de mai jos.
   După ce aţi accesat Bannerul completaţi formularul şi alegeţi-vă produsele pe care vreţi să le promovaţi pentru fiecare produs veţi primii un link.
  Tot ce mai rămâne de făcut este să recomandaţi familiei şi prietenilor, fă promovare pe forumuri. Reţele de socializare sau pe blog-ul tău personal, şi îţi Garantează minim 10% din valoarea comenzilor
  Primite de la afiliatele tale. Vei câştiga de fiecare dată când acestea cumpăra!
În calitate de afiliat vei beneficia de un comision nelimitat pe 4 nivele, din cumpărăturile clienţilor recomandaţi, pe o perioadă nedeterminată.
Cele 4 nivele de recompensare pentru activitatea ta de afiliat:
    Nivel 1- 10%
    Nivel 2- 5%
    Nivel 3- 2.5%
    Nivel 4- 1.25%
Cum funcţionează afilierea?
  În contul tău de client secţiunea Afiliere vei găsi un cod unic, şi un link al tău. Oricine îl accesează va fi direcţionat către Lady's.ro în secţiunea de înregistrare. Odată înregistrat se va trimite 10% din valoarea comenzilor sale în contul tău, după ce comenzile sunt încasate.
1. Dacă eşti angajat, funcţionar, şomer sau pensionar: poţi opta pentru plata bonusului în cont. Firma Lady's va reţine la sursă şi va plăti impozitele aferente de aproximativ 20% (contribuţie pentru sănătate şi impozit pe venit).
2. Dacă nu intri în nici una din categoriile de mai sus: poţi opta pentru plata bonusului în cont. Firma Lady's va reţine la sursă şi va plăti impozitele aferente de aproximativ 30% (contribuţie pentru sănătate, contribuţie pentru pensie şi impozit venit).
Lady's se va ocupa de toate formalităţile aferente impozitelor ce trebuie plătite, iar tu veţi primi banii în cont fără alte demersuri!
  Dacă v-am convins înscrieţi-vă în acest program dând click pe bannerul de mai sus.

  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu