sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Castiga bani online jucandu-te Virtconomics

Pentru că mulţi dintre noi doresc să îmbine utilul cu plăcutul, m-am gândit să scriu despre o modalitate perfectă de a face acest lucru. Puteţi câştiga bani jucându-vă, da aţi citit bine cu Virtconomics puteţi câştiga bani iar numărul lor depinde de cât de mult timp acordaţi jocului, dar mai ales de cât de pricepuţi sunteţi şi cât de mult reuşiţi să vă dezvoltaţi...
   
  Pe acest blog aveţi dedicată o pagină posibilităţi de a câştiga ''Bani din Jocuri''. Iar astăzi aceasta se va îmbogăţi cu încă un articol
Cum câştigi bani online jucându-te Virtconomics? 
  Virtconomics este un simulator economico-strategic, politic şi social, în care ai posibilitatea să-ţi deschizi propria companie şi să-ţi vinzi produsele (câştigând bani REALI) sau/şi să-ţi deschizi propriul partid politic, câştigând astfel influenţa politică. Acest simulator conţine 3 monede valutare cu care utilizatorul poate interacţiona. De exemplu: salariile, bonusurile se plătesc în RON, afiliaţii şi acţiunile în XAU (monedă proprie Virtconomics), iar blocarea susţinătorilor şi acţiunile VirtConomics se fac în EURO
  Aceste monede pot fi schimbate între ele la Piaţa Financiară, un subdomeniu al acesteia fiind Piaţa Financiară XAU/EURO şi Piaţa Finaciara RON/XAU.
Ce Trebuie să faci ca începător?
  Ca începător, tot ce ai de făcut e să cumperi o mâncare de la "Restaurant Bugetul de Stat" la 5 ron şi să dai întâlniri. Întâlnirile îţi vor aduce nişte bănuţi cu care îţi vei cumpăra altă porţie de mâncare. Poţi cumpăra mâncare o dată la fiecare 6 ore. 
  Alt lucru foarte important, înainte de culcare să te bagi la muncă. Muncind zi de zi, punctajul tău economic creşte cu o unitate, deci în timp o să ajungi să câştigi din ce în ce mai mult
  Imediat după ce v-aţi făcut contul (dacă nu aţi făcut-o încă, puteţi să o faceţi acum, apăsând Butonul de mai jos.

  Dupa inscriere veţi primi 10 RON de la "stat" (adică cei care guvernează jocul). Ce să faceţi cu atâţia bani? Păi să-i înmulţiţi, desigur!
  Un lucru foarte important: o să observaţi că fiecare personaj are trei caracteristici: influenţă, energie şi inteligenţă.
Influenţa se calculează după formula: (ENERGIE+VÂRSTĂ)*INTELIGENŢĂ/100. Este cel mai important indicator de pe joc. Toate bonusurile de la stat sunt raportate la influenţă (A*B/100; unde A=bonusul de la stat, respectiv impozitul de la susţinători şi afiliaţi; B= influenţa), precum şi taxele pe care le primiţi de la susţinători şi afiliaţi în valoare de 15% respectiv 10% (ex: la o influenţă de 50 primiţi 7.5% de la susţinători şi 5% de la afiliaţi). Pe lângă toate bonusurile, este un indicator care influenţează 50% din salariu, iar un nivel ridicat de influenţă te ajută să convingi alţi jucători să iţi devină susţinători în urma unei întâlniri convocate de tine sau de el.
Energia este unul dintre cei 3 factori care alcătuiesc influenţa. Poate fi crescută instant consumând mâncare şi vin, sau treptat dacă deţineţi un costum sau casă. Energia scade în fiecare oră şi după fiecare întâlnire cu 5%.
Inteligenţa este unul dintre cei 3 factori care alcătuiesc influenţa. Poate fi crescută instant citind ziare şi treptat deţinând televizor şi diplomat. Inteligenţa scade în fiecare oră şi după fiecare întâlnire cu 5%. 
  Ce trebuie să faci, mai întâi cu cei 10 RON? Din meniul de pe bara de sus, mergi la Piaţă -> Închiriază locuinţă şi închiriază o locuinţă. 
  După cum aţi văzut mai sus, locuinţa creşte energia, care va duce la creşterea influenţei şi deci la bonusuri şi rezultate mai bune Ar trebui să o găsiţi cu 1 RON/zi.
  Mai ai două posibilităţi pentru creşterea influinţei: să munceşti sau să îţi dai întâlniri în care să influenţezi ceilalţi jucători să-ţi devină susţinători, iar ca bonus primeşti nişte RON de la stat! Alegeţi cu grijă perioada în care să munciţi, deoarece durează 8 ore, timp în care nu poţi să mai faci altceva (să-ţi dai întâlniri, spre exemplu), de acea vă recomand să munciți noaptea (in timp ce dormiți) astfel încât ziua să vă puteți da întâlniri.
Cum îţi dai întâlniri? 
  De pe bara de meniu, apeşi pe Întâlniri, apoi cauţi un utilizator care nu a mai avut activitate de câteva luni (cel puţin 1 lună), ca să ai ceva sorţi de izbândă în a-l influenţa (adică să-l convingi să te susţină şi tu să iei bonusul de la stat) şi apeşi pe butonul întâlnire din dreptul acestuia. Apoi aştepţi circa 30 de minute (cam atât durează întâlnirea) şi cauţi alt jucător cu care să te întâlneşti. Durează ceva la început, pentru că bonusurile de la stat sunt foarte mici, pentru că şi influenţa ta este mică, dar încet-încet se adună ceva. 
  Seara, înainte de culcare, mergeţi la Piaţă -> Piaţa muncii şi găsiţi-vă un job. Nu o să primiţi cât scrie acolo, dar mai primiţi şi peste noapte 1-2 RON.
  A doua zi, cu ce aţi adunat în ziua precedentă şi peste noapte, citiţi un ziar (creşte inteligenţa, le găsiţi apăsând pe butonul Acasă, mai în josul paginii, sub titlul "Presa locală") şi, dacă vă mai rămân bani, luaţi-vă ceva de mâncare (vă creşte energia instant, găsiţi la Piaţă -> Piaţa bunurilor). Atenţie la ziare, alegeţi unul cu preţ mic şi rating cât mai mare (se găsesc, dacă le căutaţi cu atenţie, ziare cu 10-11 RON şi cu rating de 3-4.). Apoi, înapoi la întâlniri şi seara la muncă. 
  Adunaţi bani până când vă permiteţi să vă cumpăraţi un costum, un diplomat şi un televizor 
  Dacă bugetul îţi permite îţi poţi deschide şi o firmă, costurile de deschidere le ai la secţiunea "Companii" - "Deschide companie", de unde ai următoarele domenii în care poţi să-ţi deschizi o afacere: 
- Presa - respectiv să-ţi deschizi o editură
- Producţie - firma care să producă: lemn, fier, mâncare, haine, băuturi, carne, stofă, piele, hârtie, frigidere, struguri sau maşini
- Asamblare - televizoare
- Construcţie - case sau Producţie - diplomate
- Producţie de utilaje necesare pentru celelalte afaceri.
   
  În care domeniu vrei să activezi depinde numai de tine. Trebuie cântărită fiecare opţiune, de exemplu gândeşte-te de câte ori ai citit un ziar, sau de câte ori ai cumpărat tu mâncare s.a.m.d. Analizează cam care e volumul de bunuri tranzacţionate zilnic şi cam de câte ori pe lună este un jucător obligat să cumpere acel produs. De exemplu, televizorul sau casa nu expiră niciodată, deci e suficient să cumperi o singură dată în toată viaţa, pe când costumul sau diplomatul expiră lunar şi sunteţi obligat să le cumpăraţi în fiecare lună. La fel, mancarea se cumpără zilnic.
  Încercaţi să vă orientaţi spre aceste firme care produc bunuri căutate lunar (producţie de haine, diplomate, piele, stofă, fier, utilaje) său zilnic (mâncare, carne, băuturi, struguri). Cel puţin pentru început.
  Mai întâi, aveţi nevoie de 10 euro pentru a deschide firma. Ca să poată funcţiona, o firmă are nevoie de o licenţă, care se achiziţionează o singură dată, de pe "piaţa bunurilor", existând 3 variante: 
Licenţa 
- cu factor de producţie 10% + 1 euro
- cu factor de producţie 15% - 3 euro
- cu factor de producţie 25% - 5 euro. 
  Apoi trebuie să-ţi deschizi sucursale în regiunile din ţară în care activezi (în meniul "Companii ->Administrare ->Sucursale"). Fiecare sucursală costă 1 euro. În fiecare sucursală poţi deschide un loc de muncă şi prin fiecare sucursală poţi vinde bunurile produse. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. 
  Apoi trebuie să deschizi şi locuri de muncă în care să vină ceilalţi jucători să muncească pentru tine şi să producă bunuri (în meniul "Companii ->Administrare ->Munca"). Toate acestea se plătesc în euro (bani reali).
  Mai departe ai nevoie de lei virtuali - RON în joc. Mai întâi trebuie să ai un utilaj, pe care îl cumperi de pe piaţa bunurilor. Sunt valabile o lună, după care trebuie cumpărat altul . Apoi ai nevoie de materie primă
  Mai rămâne să porneşti producţia bunurilor, de la "Companii ->Administrare ->Munca", stabileşti un salariu pe care eşti dispus să-l plăteşti pe oră  Adică te uiţi la piaţa muncii, vezi care e cel mai mare salariu oferit, îl împărţi la 8 şi adaugi 1 ban, apoi îl setezi la locurile tale de muncă şi apeşi "Actualizează". Neapărat să ai oferta cea mai mare, pentru ca locurile de muncă se ocupă i ordinea salariilor oferite. 
   
  După ce obţii bunurile finite, le pui pe piaţă la preţul cel mai bun din meniul "Companii ->Administrare ->Stocuri" şi aştepţi să vină banii la tine!
  Pentru a cumpăra produse pentru firmă (mă refer la cumpărarea cu RON, respectiv utilaje sau materie primă), trebuie să aveţi banii investiţi în contul firmei: Companiile>Click pe numele companiei>Financiar, unde puteţi înveşti, retrage, vinde şi cumpără XAU pentru compania voastră.
  Pentru achiziţiile în EURO, trebuie să aveţi suma necesară în contul vostru. Banii puteţi să-i strângeţi din activitatea în joc, sau puteţi să-i depuneţi prin card, transfer bancar, paypal, moneybookers şi sms. Pentru fiecare depunere (excluzând depozitele prin sms unde primiţi exact cât trimiteţi) primiţi un bonus aferent sumei şi metodei de încărcare pe care le puteţi vedea la Operaţiuni EURO. La depozitele prin transfer bancar, Moneybookers şi PayPal trebuie să aşteptaţi confirmarea lor de către administrator, spre deosebire de încărcările prin card şi sms la care banii intră automat.
Cum retragi bani câştigaţi?
  Pentru a putea retrage banii, aceştia trebuie transformaţi din RON în XAU, apoi din XAU în EURO. Ca să faci aceste operaţiuni, trebuie să mergi la "piaţa financiară", iar din submeniu (apare imediat sub meniul principal) alegi "piaţa financiară XAU", de unde alegi "cumpără XAU", introduci cantitatea de XAU pe care vrei să o cumperi (este o limită minimă de 5 XAU), după care din acelaşi submeniu de sus, alegi "piaţa financiară EUR" şi faci aceeaşi operaţiune, numai că de data asta dai XAU pe EUR.
 Pentru a scoate bani câştigaţi Mergeţi la "operaţiuni Euro" --> "Retrageri", alegi una din cele 2 metode: Paypal sau Transfer bancar, introduci datele de identificare ale contului ales, apoi faci retragerea.
Atenţie! Sumă minimă de retragere este de 20 de euro, iar comisionul este 25%, indiferent de metoda de retragere aleasă!
Mai sunt multe de spus, dar dupa cum vedeti m-am intins deja prea mult. Restul ramane sa il descoperiti singuri dupa ce va inregistrati apasand butonul  Sign up  de mai sus.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Un comentariu :