marți, 26 noiembrie 2013

Castiga bani online din resursele calculatorului tau

Pare destul de surprinzător, dar am găsit un site care este dispus să te plătească pentru aţi folosi resursele calculatorului tău. Asemenea site-ului despre care am scris in  pagina ,, Bani Cu sau Fara Calculator'' și acesta te plateste...

  Dacă stai mult timp pe net fără să faci mare lucru, de ce să las resursele calculatorului. Care oricum e pornit. Să se risipească fără să profit de ele, mai ales dacă ai un computer performant?
  Eu zic că nu ai nimic de pierdut dacă încerci mai ales dacă te-ai decis să câştigi bani online de acasă, e adevărat că bani primiţi nu sunt mulţi, însă nu strică câţiva cenţi în plus pe zi.
  Rublik este site-ul care te plăteşte pentru aţi folosi resursele plăci video. Plăteşte instant de la 0.1 USD în PayPal. Tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi un program, să-l instalaţi şi să-l rulaţi şi să începeţi să câştigaţi. Puteţi promova site-ul prietenilor pentru a câştiga mai mult. Are până la 5 niveluri de afiliere.
O recomandare
  Aveţi grijă la setările plăci video ar trebui să permiteţi folosirea ei la minim
  Dacă vreţi să încercaţi intrat pe
  Rublik
 Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând
AICI.

Un comentariu :

  1. www.goo.gl/ML8nN3 Am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu www.goo.gl/ML8nN3

    RăspundețiȘtergere