vineri, 15 noiembrie 2013

Castiga bani online cu NEXTads



  Nextads noua aplicaţie pentru Facebook, oferă posibilitatea webmaster-ului să îşi mărească venitul lunar postând campaniile publicitare oferite de acest serviciu de publicitate, este necesar doar acordul tău pentru ca NEXTads să posteze în numele tău materiale promoţionale. Cu cât este mai popular peretele tău de Facebook cu atât vei primi mai mulţi bani.
  Prin intermediul promovării campaniilor din cadrul CAMPANII orice utilizator poate câştiga o sumă de bani aferentă vânzărilor generate. Promovarea campaniilor poate avea loc atât pe pagina sau profilul personal de Facebook cât şi pe alte medii sociale sau online cum ar fi: (pagina personala, website, blog, etc).
  Atâta timp cât starea contului tău este activă, NEXTads va poştă pe peretele tău mesaje multimedia, ce vor servi ca sursă de venit. Vei încasa bani de fiecare dată când cineva va accesa conţinutul mesajului multimedia postat de NEXTads. Totodată, de fiecare dată când prietenii pe care i-ai invitat vor primi bani, tu vei încasa o parte în plus din aceştia. Pe lângă asta, de fiecare dată când prietenii tăi strâng o sumă de 10 Ron, vei primi un bonus de 10%. Minimul plată este de 50 RON, utilizatorul este eligibil să efectueze o cerere pentru a retrage suma. Pentru ca plată să fie eligibilă utilizatorul trebuie să completeze datele personale din formularul accesibil în sistem. Aceste date personale vor fi folosite pentru facturare. Plata se va face în decursul a maxim 15 de zile lucrătoare prin transfer bancar sau în 24 ore prin metoda online PayPal. Nu uita! Când faci minim 50 de lei poţi retrage banii, nu e obligatoriu, dar când vrei face cererea de plată vei completa un formular în care treci datele tale şi modalitatea de plată dorită.
 Vă puteţi înregistra dând click pe Bannerul de mai jos.
http://adf.ly/ZNLgY
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.


Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu