duminică, 17 noiembrie 2013

NoPayPoker, castiga bani din poker online, fara sa investesti

Astăzi m-am decis să scriu despre o metodă cu adevărat interesantă de a câştiga bani jucând poker online, deşi pare de ne crezut se poate câştiga bani din poker fără să vii de acasă, bine asta şi în funcţie de cât de pricepuţi şi norocoşi sunteţi. Am să vă explic în cele ce urmează cât de bine pot cum puteţi câştiga bani jucându-vă poker.
Cum câştig si cat castig?
  • plata pe turneu: intre 250$ si pana la 50.000$
  • turnee pe zi: intre 80 si 250
  • timpul unui turneu: maxim o ora
  • referali: directi nelimitat
  • metode de plata: transfer bancar, PayPal   
  • timp de procesare a platilor: maxim 2 saptamani
  • suma minima de retras: 40$, echivalentul a 8000 FreeD, moneda virtuala folosita
  • inactivitate: dupa 90 de zile se sterge contul

 Ce trebuie sa fac pentru a castiga?
Pentru început vă înscrieţi dând click pe banner
După ce ați dat click pe banner vă va duce pe această pagină unde va trebui să dați click pe Register
După ce aţi apăsat Register vă va apărea această fereastră unde trebuie să completaţi câmpurile cu username parola şi adresa de mail şi de asemenea vă trebui să bifaţi căsuţa prin care confirmaţi că aveţi peste 18 ani
  Dupa ce ați completat toate câmpurile pentru a confirma inscrierea apasați pe Register, in acest moment sunteti inscrisi pe site-ul NoPayPoker, tot ce mai aveți de facut este sa descarcați un executabil, acesta se poate descarca automat la finalizarea inscrieri, sau il descarcati manual prin apasarea căsuței Download, după care il instalați cu Next si Finish.
  De acum puteti incepe jocul cu bonusul primit la inscrire (200 cips)
Cum se joacă?
NoPayPoker este un site pe care puteţi juca fără să faceţi vreo investiţie şi cu un sistem de referali extrem de avantajos. Site-ul are implementate sisteme antifraudă, de statistici, prieteni, bounty, turnee şi promoţii. Probabil veţi avea nevoie de câteva zile să vă obişnuiţi cu caracteristicile sistemului, însă merită.
Daţi click pe pictograma executabilului instalat şi vă va apărea această fereastră
Am să vă explic cum se joacă şi care sunt cele mai avantajoase partide
Am împărţit fereastra pe zone pentru a mă face mai uşor înţeles
1- Conţine informaţii despre contul dvs. (username, numărul de prieteni creditul, dar şi genul de competiţie la care doriţi să participaţi, pentru început eu vă recomand turnee free)
2 - Este fereastra chat unde puteţi comunica cu ceilalţi membri
3 - Aici aveţi prezentată stare în care se află fiecare masă: la cele de culoare verde puteţi să vă alăturaţi în aşteptarea jocului, cele cu albastru sunt în curs de desfăşurare şi nu puteţi participa decât ca spectator, iar cele de culoare galbenă sunt mesele la care nu vă puteţi alătura fie pentru că sunt parolate fie ca numărul de credite nu vă este suficient fie pentru că necesită unele cipsuri speciale pe care le obţineţi prin câştigarea unor turnee free
4 - În această zonă se află informaţii despre masa pe care aţi selectat-o
5 - zona din care puteţi schimba anumite setări
6 - zona publicitară unde puteţi da click pentru a câştiga FreeD pe care îi veţi transforma în bani reali mai târziu.
Cum încep jocul?
  Pentru a vă alătura unui turneu vă trebuii să daţi dublu click pe sala în care vreţi să intraţi şi să vă înregistraţi participarea.
Pentru a vedea toate turneele şi ora la care încep intraţi în contul dvs. din bara se sus a păgâni principale daţi click pe My Account - Account Page (pagina unde găsiţi toate informaţiile despre contul dvs., navigaţi în josul pagini până la [Tournament Schedule | Available Leagues] aici veţi avea lista tuturor turneelor data şi ora la care se desfăşoară.
Cum retragi banii?
  Să spunem că aţi strâns sumă minimă de retragere prin cele 3 căi de câştig
- V-aţi poziţionat în puncte la turnee
- Aţi dat click-uri în spaţiul publicitar
- Aveţi referali activi care v-au adus câştiguri
Acum trebuie să transformaţi moneda virtuală FreeD în $ minimul de retragere este de 40$ = 8000 FreeD
Mergeţi în contul dvs. My Account - Account Page şi daţi click pe | Withdraw Money |
  Mai sunt multe de scris şi spus despre acest site însă nu se pot face într-un singur articol de aceea vă las pe voi să descoperiţi avantajele acestui site înregistrându-vă o puteţi face dând click pe acest banner

2 comentarii :

  1. http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/ghimicidan un nou joc esti managerul unui club castigi bani ff usor nu necesita mai mult de 10minute pe zi

    RăspundețiȘtergere