miercuri, 4 decembrie 2013

Castiga bani cu LinkBucks alternativa Adf.ly

  Scriu acest articol mânat fiind de tot mai multe păreri cum că LinkBucks ar plăti mai bine ca Adf.ly şi mi-am zis să dau un search pe Google să văd ce găsesc şi am găsit multe articole însă doar 2-3 originale restul până la sute luate şi copiate cu speranţa că odată publicate pe o pagină special creată şi pus un banner cu link de referal ,, Autorul" să se îmbogăţească de pe urma referalilor care ar trebui să stea la coadă pentru a se înscrie.
  Pentru că nu am găsit informaţia necesară care să mă convingă că ar fii mai bun ca Adf.ly (de la acesta având deja o plată făcută de 9 dolari şi încă vreo zece dolari de scos).
  Dar pentru că nu acesta este subiectul articolului de astăzi am să revin la Linkbucks şi am să scriu pentru început " poezia" găsită pe google
  "Un site care este foarte asemănător cu Adf.ly dar plăteşte mult mai bine, un site unde îţi poţi transforma link-urile în profit garantat.
Pe Linkbucks găseşti un script care îl poţi adăuga la tine pe site şi automat toate linkurile se transformă în profit, lucrează identic ca şi scriptul de pe Adf.ly, diferenţa între cele două este că, Linkbucks îţi plătite absolut toate vizitele, nu doar vizitatori unici.
  Dacă ai site-uri cât de cât vizitate (peste 100 unici/zi) poţi să facă nişte sume în fiecare lună, destul de frumoase cu acest site. Are şi un program de afiliere, dacă vrei să înregistrezi alţi webmasteri primeşti bani pe trei nivele, 20% de la cei direcţi nivel unu, 10% nivel doi şi 2% ultimul nivel."
  "Este un site de scurtat URL! Introduceţi link-ul vostru iar site-ul generează un link pe care îl promovaţi! Pentru fiecare vizită sunteţi plătit! Plăteşte minim 0.10$ pe mia de afişări. CPM-ul (Cost Per Mille - plată pe mia de afişări) variază în funcţie de tipul de reclamă şi de ţara de provenienta. Pentru România la 1000 afişări primiţi în jur de 0.80 cenţi."
  Faptul că îţi transformă toate link-urile în câştig nu e neapărat un avantaj acesta lucru putând să îţi gonească cititori de pe blog sau site. Tot din acest motiv poţi avea de suferit repercusiuni negative fiind retrogradat de Google (pierzând poziţii în motoarele de căutare)
  Totuşi se pare că are şi părţi bune, plăteşte pentru toate vizitele nu numai pentru vizitele unice astfel dacă cineva accesează de mai multe ori link-ul scurtat câştigul se înmulţeşte cu numărul de accesări (Adf.ly plătind doar vizitele unice).
  De asemenea LinkBucks permite şi postarea link-urile +18 în timp ce Adf.ly nu
  Luând în considerare aceste doua avantaje s-ar putea ca într-adevăr cu LinkBucks să câştigi mai bine, dar nu neapărat ca acest site plăteşte mai bine.
  Şi ca să fie treaba bună mi-am creat un cont, o puteţi face şi dvs. accesând bannerul de mai jos în felul acesta putând spune cu argumente dacă plăteşte mai bine sau nu ca Adf.ly
 
  Pentru cei care sunt la început şi nu ştiu cum se poate câştiga din scurtarea link-urilor am să vă dau un exemplu concret
  Aveţi un blog/Site şi scrieţi despre ceva anume la un moment dat faceţi trimitere pe o altă pagină copiaţi url-ul pagini către faceţi trimitere
  Intraţi în contul LinkBucks Dacă nu aveţi încă unu daţi click pe bannerul de mai sus pentru a vă înregistra
- După ce v-aţi logat apăsaţi Creare Link (1)
- Eu am ales să scurtez un singur link (2) 
- Lipiţi aici link-ul pe care l-aţi copiat şi pe care vreţi să îl scurtaţi pentru a câştiga bani (3)
- Menţionaţi dacă link-ul conţine sau nu pentru adulţi (4)
- Alegeţi ce doriţi la pasul (5 şi 6)
- Copiaţi link-ul (7)
- Pentru a scurta un alt link apăsaţi ca în imagine (8)
  Link-ul Copiat îl promovaţi cum şi unde doriţi pentru a fi vizitat (accesat) şi în felul acesta să producă bani
  Mai jos vă las link-ul din imagine daţi click pe el pentru a vedea cum funcţionează şi ce înseamnă să scurtezi link-uri cu LinkBucks  Click Aici
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu