marți, 3 decembrie 2013

Castiga bani online cu Shopmania



Am mai scris despre această formă de câştig, prin afiliere fie la 2Parale fie la ProfitShare găsiți mai multe amanunte in pagina ,,bani din Site'' Astăzi m-am decis să vă aduc la cunoştinţă un alt site cu ajutorul căruia puteţi câştiga un venit suplimentar. Dacă îţi doreşti ceva bani in plus cu site-ul tău Ai putea încerca programul de afiliere ShopMania, primeşti 20% din contravaloarea serviciilor achiziţionate de către clienţii sosiţi la recomandarea ta – vei fi recompensat la fiecare reînoire a pachetelor de servicii, pe toată perioada în care aceşti clienţi folosesc serviciile ShopMania.
Motive pentru a te înscrie în program.
  Totul este foarte simplu! Plasezi un link sau un banner pe site-ul sau blog-ul tău, prin care să direcţionezi vizitatorii către ShopMania. De restul se ocupă ei. Site-ul are un sistem performant de tracking care monitorizează absolut orice tranzacţie care are loc. Nu există niciun plafon pentru comisioane- primeşti bani în funcţie de rezultatele tale.
Cât vei câştiga în calitate de afiliat ShopMania?
  Primeşti bani în funcţie de rezultatele pe care le generezi. Nu există absolut nicio limită superioară de câştiguri – cu cât aduci mai mulţi clienţi, cu atât poţi câştiga mai mulţi bani.
  Comisioanele tale reprezintă 20% din valoarea fără TVA a fiecărui pachet de servicii pe care îl achiziţionează clienţii generaţi de tine pe ShopMania.
  Tot ce trebuie să faci este să îţi creezi un cont online gratuit Aici
Recomandare Scrie câteva articole pe blog-ul tău despre avantajele folosiri serviciilor celor de la ShopMania şi adăugă bannerele în poziţii fixe cât mai vizibile pe site-ul tău sau în paginile în care deţii un trafic cât mai bun, aşa îţi vei creşte şansele de a genera mai multe tranzacţii şi de a-ţi spori valoarea comisioanelor.
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu