miercuri, 18 decembrie 2013

Castiga Bani, sau Like-uri Facebook, Youtube, Twiter cu Likenation

Am tot scris despre această metodă de a face Bani Online cu ajutorul contului de Facebook, articolele scrise le puteţi citi în pagina Bani din Facebook Astazi am să vorbesc despre Likenation.
   LikeNation este un site de like exchange foarte bine pus la punct... tu dai like la ce îţi alegi tu şi primeşti puncte... acum cu punctele care le obţii poţi face 2 lucruri:
 1 să primeşti şi tu like-uri pe ce pagină vrei tu Facebook, Youtube şi Twitter, etc.
 2 să îţi transformi punctele în bani iar site-ul chiar plăteşte (are o secţiune unde puteţi vedea dovezile de plată) minimul de plată fiind 1$.

  Aşadar că ai nevoie de like-uri pe Facebook sau vrei să faci bani pe like-uri te poţi înscrie dând click Aici. 
  Am sa va explic pe scurt cum puteti castiga Puncte pe care apoi sa le schimbati in bani, metoda este asemanatoare tuturor site-urilor de acest gen insa ce deosebeste Likenation de restul site-urilor este numărul mare de sarcini şi bonificaţia de asemenea mare primită pentru fiecare sarcină (de la 1 la 14 puncte pentru un like, sau orice altă sarcină), de asemenea câştigaţi 120 de puncte în fiecare zi prin simplă apăsare a butonului Daily Bonus, castigati cate 60 de puncte la fiecare 100 de sarcin executate, de asemenea mai puteţi câştiga şi cu ajutorul referalilor
  După ce aţi strâns puncte le puteţi transforma în like pe paginile, sau conturile dvs. Click pe Add Page şi de aici alegeţi câte puncte alocaţi pentru această sarcină.
  Sau puteţi transforma punctele în bani, Click pe Exchange Points to Money şi în funcţie de câte puncte aţi acumulat veţi primi o sumă de bani care apoi o puteţi retrage în contul PayPal. Minimul de plată fiind de doar 1$. Puteti vedea  DOVEZI DE PLATA in pagina
,,Bani din Facebook''  Dacă v-am făcut măcar curioşi puteţi să vă înscrieţi gratuit dând clicl pe Banner-ul de mai jos.
Likenation - Free Youtube Subscribers, Free Facebook Likes


  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
  Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu