miercuri, 18 septembrie 2013

Castiga bani din scris cu lucrarile tale pe referat.ro

Posibilități de a câştiga bani din scris (online) sunt multe. Dacă o să tastaţi în Google despre acesta temă " Cum câştig bani din scris online" o să găsiţi multe articole " teoretice" despre cum poţi face bani scriind, dar... 
   Puţini sunt cei care dau şi locurile unde poţi "vinde " lucrările tale rezumându-se la " poţi scrie o carte, poţi face traduceri, poţi scrie articole pe blog-uri, poţi scrie pentru un ziar, etc.", iar dacă îi întrebi în comentări unde anume (să îţi lase un link pentru a te informa) se rezumă la aţi spune că e de ajuns să tastezi pe Google şi vei găsi. Cititori acestui blog ştiu că aici pot găsi informaţii concrete şi complete, aşa că azi vin cu un articol despre...
Referat.ro ce este acesta?
Este un site care promite să te plătească pentru cea ce scrii
- Îţi crezi un cont
- Trimiţi proiectele şi aştepţi să fie aprobate
Pentru a fi aprobat, proiectul tău trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie original, să fii autorul lucrării, să nu mai fie postat pe alte site-uri.
 Aprobarea sau refuzul proiectelor tale le vei primi atât în contul tău cât şi pe mail.
  Referat.ro te ajută să câştigi bani cu referatele, cursurile, seminariile şi laboratoarele tale, dar şi cu lucrările de licenţă pe care le-ai susţinut la facultate.
  Referate, cursuri, seminarii şi laboratoare 
- De fiecare dată când trimiţi un proiect îi poţi seta preţul în puncte, punctele reprezentând moneda vizuală a site-ului. Fiecărui proiect (referat, curs, seminar său laborator) îi poţi seta 100, 200 sau 300 de credite.
- Câştigurile tale revin din download-urile proiectelor pe care le efectuează ceilalţi utilizatori. - Pentru fiecare download efectuat al lucrării tale vei primi în contul tău numărul de puncte pe care l-ai setat pentru fiecare proiect în parte, sumele generate fiind actualizate şi afişate în contul tău. 
Punctele se vor converti în bani astfel:
- Pentru fiecare 100 de credite strânse în contul tău - Primeşti 0.50 Euro net.
- Lucrări de licenţă
- Fiecărei lucrări de licenţă i se va seta un număr fix de credite şi anume 800 credite.
- Pentru fiecare download al lucrării de licenţă vei acumula în contul tău 800 credite, adică echivalentul a 4 Euro net.
  Cum îţi primeşti bani.
Din contul tău ai posibilitatea să ceri retragerea sumelor câştigate cu proiectele tale. Odată ce proiectele tale au strâns puncte ce reprezintă echivalentul a 100 de euro poţi cere retragerea banilor. Banii se primesc prin transfer bancar în contul bancar pe care l-ai specificat în urma semnării unui contract între dumneavoastră şi site. În ziua expedierii vei fi înştiinţat printr-un email de trimitere a banilor.
Puteţi scrie despre
 Va puteti inregistra Aici

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu