sâmbătă, 21 septembrie 2013

Promovare site, inscriere in directoare romanesti gratuit



Daca pana acum am vorbit doar despre metodele de ati promova site-ul cu ajutorul traficului automat, aceasta fiind o metoda de ati aduce vizite pe site insa neajutandu-te prea mult sa urci poziti in motoarele de cautare e clar ca ai nevoie de alte soluti, iar astazi am sa va vorbesc despre inscrierea in directoare romanesti gratit... 

Cu ce mă ajută înscrierea website-ului în directoare?
   Ţelul final este de a urca website-ul în rezultatele căutărilor din motoarele gen Google, Yahoo, etc. Marea majoritate a acestora pun preţ pe numărul de legături (links) care indică spre un anumit website. Drept urmare, înscrierea acestuia în directoare este un mod uşor şi gratuit de a face rost de astfel de legături.
   Este de remarcat faptul că unele directoare importante pot aduce şi trafic direct unui website, dar de obicei acesta este neglijabil în comparaţie cu cel adus de motoarele de căutare.
De ce am nevoie?
   Fiind o înscriere manuală, singurul program indispensabil este un browser. Pe lângă acesta se pot adăuga extensii pentru a ajuta completarea formularelor de înscriere. De exemplu, browserul FireFox împreună cu extensia InformEnter vă poate reduce considerabil munca.
Pregătiri
   Ar fi indicat să folosiţi o adresă de email separată pentru înscrierile în directoare. Fiind trimisă către sute de directoare este foarte posibil să ajungă în liste de spam chiar şi datorită publicarea ei în format text în paginile directoarelor.
   Nu începeţi înscrierile dacă aveţi un website în construcţie! Cel mai probabil înscrierile vor fi respinse şi va trebui să le trimiteţi din nou după finalizarea website-ului.
   Trebuie alese câteva cuvinte cheie sau expresii caracteristice nişei căreia îi aparţine website-ul. 
   Pentru a grăbi procesul trebuie să vă alcătuiţi o listă formată din următoarele (poate fi integrată uşor în InformEnter):
  • un titlu al website-ului (sub 50 de caractere)
  • URL-ul (adresa web, inclusiv cu http:// în faţă)
  • o descriere scurtă (intre 150 şi 200 de caractere)
  • un sir de cuvinte cheie (sub 200 de caractere)
  • numele webmasterului
  • adresa de email
   Pentru a folosi mai multe cuvinte cheie este indicat să creaţi mai multe titluri şi să le folosiţi prin rotaţie în înscrieri.
   Un lucru foarte important de avut în vedere este evitarea expresiilor ca "cel mai bun website", "da click aici" sau scrierea cu majuscule. Obiectivul este ca înscrierea să fie aprobată, iar titlul să conţină cuvintele cheie alese. Persoana care se ocupă de director nu are timp să stea şi să editeze manual fiecare website înscris. În majoritatea cazurilor acestea sunt şterse direct. De aceea este esenţial ca datele introduse în formular să fie cât mai impersonale şi la obiect. 
 sursa DirPedia
  În următorul articol am să fac o listă cu cea mai importante directoare româneşti unde puteţi să vă înscrieţi siteul gratuit.
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu