sâmbătă, 7 septembrie 2013

Unde poti invata online limba engleza Gratuit


Se spune că cea mai vorbită limbă e chineza, datorită numărului mare de chinezi, dar limbă care îşi face simţită prezenţa cel mai des şi care tinde să devină o necesitate este clar engleza. Dacă nu ştim engleză avem un mare dezavantaj, de la oportunitatea de a obţine o angajare, la cea de a încheia parteneriate de afaceri, de la comunicarea în mediul virtual la ceea dea a dezvolta anumite activităţi online. Sunt anumite domenii de activitate în care cunoaşterea limbi engleze este obligatorie...
    Sunt sigur că v-aţi, lovit " de multe ori de această problemă, iar faptul că nu ştiţi o limbă străină a fost o piedică pentru dvs. în diferite momente împiedicându-vă să obţineţi ceea ce doriţi
- Un job mai bun
- O delegare
- O avansare
- O călătorie (schimb de experienţă)
- O bursă de studii etc.
  M-am decis să caut cele mai bune soluţii Online de a învăţa o limbă străină Gratuit şi am să las o listă cu site-uri unde puteţi învăţa o limbă străină la nivelul dorit de la începător - mediu - avansat - expert.
Astazi Invatam ENGLEZA
Duolingo   
- unul dintre cele mai bine puse la punct site-uri care oferă cursuri gratuite online pentru învățarea unor limbi străine fără profesor. Vei găsi aici cursuri de engleză online pentru începători sau avansați, cursuri unde poți învăța germana online, cursuri de limba franceza online (inclusiv numeralele în franceză sau vestitele verbe din limba franceză), cursuri online de limba portugheză, italiană și spaniolă.
forvo.com – toate (sau aproape toate) cuvintele din lume pronunţate de vorbitori nativi
FSI Language Courses – cursuri audio în mai multe limbi
Livemocha– o resursă excelentă pentru a învăţa un număr mare  de limbi străine. Ce mi-a plăcut la acest curs este că e interactiv şi după fiecare lecţie dai un test scurt care te ajută să repeţi ceea ce ai învăţat. Poate cel mai interesant lucru la acest site este că e o comunitate mare de oameni care se ajută între ei. Poţi să scrii în limba pe care o înveţi sau poţi să înregistrezi un discurs şi poţi invita oameni să îţi corecteze greşelile şi să îţi dea sfaturi. Poţi face acelaşi lucru pentru alţii şi surprinzător sunt destui care vor să înveţe română. Primele 3 module la orice limbă sunt gratuite, sunt destul de cuprinzătoare şi asta este de obicei suficient ca să ai o bază.
Live Mocha - un alt portal pentru învățarea limbilor străine. Cu o colecție mult mai vastă decât Duolingo, Live Mocha oferă cursuri online a 38 de limbi diferite.
Word 2 word -cursuri gratuite de limbă străină

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu