duminică, 8 septembrie 2013

Promovare site Cum iti maresti numarul de vizite pe site-ul tau gatuit cu Seotraffic.ro

Incă un articol pe care îl scriu despre schimbul de trafic pe acest blog, aşa că o să sar peste partea introductivă spunându-vă că prin schimbul de trafic puteţi câştiga vizite pe site-ul dvs. pentru aceasta trebuie să vă înregistraţi, să vă logaţi şi apoi să navigaţi adunând astfel un număr de credite în schimbul cărora veţi primi la rândul dvs. vizite.
  Astăzi am să amintesc despre Site-ul Seotraffic.ro ce e interesant la acest site? Rata de schimb de trafic care este de 1,5 faţă de 1 sau chiar 0,5 pe alte site-uri, acesta fiind un avantaj pentru că în felul acesta puteţi aduna mai multe credite într-un timp mai scurt.
Ce trebuie sa faci pentru a castiga vizite?
- Inregistrezi Aici  (nume, mail, parola).
- Activezi contul accesând link-ul primit la adresa de mail indicată la înscriere.
- Te loghezi şi începi navigarea.
  În poză aveţi marcat cu cifra 1 înscrierea unui site (introduceţi numele site-ului şi adresa url,) va fi verificat şi aprobat între timp dvs. puteţi începe navigarea pentru a aduna credite (aveţi marcat cu cifra 2 în imagine). Pentru a aduna credite e de ajuns să daţi click pe Câştigă/Adună credite (puteţi lăsa apoi pagina în bară de start, veţi aduna credite atât timp cât veţi rămâne conectaţi (mai puteţi aduna credite şi prin intermediul link-ului de referal, veţi aduna însă singuri credite suficiente dacă vă logaţi în momentul în care începeţi activitatea la calculator).
  După ce v-a fost aprobat site-ul (puteţi înscrie până la 5 site-uri la un cont gratuit) şi aţi adunat credite le puteţi aloca dând click pe Alocă credite (marcată în imagine cu cifra 3) vi se va deschide o fereastră şi acolo vă vor apărea site-urile cărora le puteţi aloca credite şi numărul de credite de care dispuneţi alocarea creditelor se face în limita numărului de credite pe care le-aţi adunat în urma navigări, dacă doriţi mai multe credite puteţi cumpăra
  Site-ul vă face şi un raport a ultimelor 7 zile cu numărul de vizite primit pe site-ul pentru care aţi alocat credite
Eu vă sfătuiesc să nu abuzaţi de aceste credite şi să le alocaţi în mod constant
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu