duminică, 1 septembrie 2013

Cum castigi vizite prin schimb de trafic gratuit

In primul articol scris in pagina ,, Promovare Site'' am prezentat numai generalităţi despre modalităţile de aţi promova gratis Blog-ul/Site-ul astăzi vin cu al 3 lea articol presupunând că aveţi deja un blog/site pe care doriţi să îl promovaţi, în caz ca nu aveti incă unul vă invit să accesati pagina ,,Blog/Site Gratuit'',.Plecând însă de la ideea că deja...

 Aveţi un site pe care aţi publicat cel puţin 10 articole şi că sunteţi în căutare unei metode de a câştiga vizite pe site-ul dvs. Eu vă propun să încercaţi schimbul de trafic gratuit, ce este schimbul de trafic şi cum se poate obţine sunt întrebări la care voi încerca şi sper să şi reuşesc să vă răspund în acest articol
Ce este schimbul de trafic?
  Aceasta e o întrebare la care răspunsul nu e greu de intuit, schimbul de trafic este un schimb de vizite dvs. vizitaţi anumite site-uri şi la rândul dvs sunteţi vizitat, aceste schimburi de vizite se realizează prin intermediul unor site-uri ca Trafic-Site.ro, Schimb de trafic.ro, Seotraffic.ro. Puteti citi despre aceste site-uri accesand pagina ,, Promovare Site''.
  Dacă vă întrebaţi aceste site-uri ce câştigă din acest inter schimb, acesta fiind gratis, ei bine serviciile lor de intermediere a vizetelor sunt gratis. Însă îşi opresc un procent din aceste vizite, de exmplu dvs. vizitaţi un număr de site-uri, nu vă aşteptaţi să primiţi tot atâtea vizite în general procentul este de 0,5 credite la vizită adică la 2 site-uri vizitate ,,intermediarul de trafic" îţi reîntoarce o vizită pe site-ul tău, e bine şi aşa având în vedere că traficul se desfăşoară automat şi mai ales rulează şi în bara de start, asta da veste bună. Pentru a aduna puncte vă conectaţi la contul dvs. începeţi navigarea şi vă vedeţi de treabă în funcţie de timpul pe care îl alocaţi navigări (cât stă pc-ul deschis) puteţi aduna credite pe care să le alocaţi site-ului dvs. pentru a primi vizite, puteţi să adunaţi credite şi de pe urma referalilor, dar nu alergaţi după ei, veţi aduna singuri credite mai mult decât suficiente.
Cum fac să obţin credite?
În general paşi sunt aceiaşi iţi faci un cont (nume, mail, parola)
- Activezi contul accesând link-ul pe care îl primeşti la adresa menţionată în formular
- Îţi înscrii site-ul, caruia vrei sa ii aloci creditele ce le vei aduna, la un cont gratuit poţi înscrie maxim 5 site-uri  (va trebui să fie aprobat, dar tu poţi să...)
- Începi navigarea (apoi poţi lăsa pagina în bară de start)
- După ce ai adunat credite le poţi aloca pentru a primi vizite pe site-urile înscrise.
Notă* Nu abuzaţi cu alocarea creditelor riscaţi să fiţi penalizaţi şi deşi site-urile de schimb de trafic se laudă că vizitele lor sunt văzute ca vizite reale de către Google, nu e aşa. Aceste vizite nu prea vă ajută să câştigaţi poziţii în motoarele de căutare însă vă ajută să câştigaţi vizite pe site, contând şi acest lucru,dacă vă puneţi graficul de statistici pe site viitori cititori vor vedea că acest site are trafic şi vor fii interesaţi să vadă de ce, iar dacă aveţi un conţinut de calitate îi veţi convinge să rămână o perioadă mai mare pe site şi asta da, vă poate aduce o creştere în motoarele de căutare.
  Am să scriu câte un articol pentru fiecare site de trafic în parte spre care am să fac trimitere din acest articol, dar vă asigur că înscrierea şi setările sunt intuitive.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu