joi, 5 septembrie 2013

Cum Iti poti creste traficul pe site Gratuit cu Trafic-site.ro

 
Aşa cum am promis, voi vorbi despre câteva Site-uri româneşti care vă pot ajuta în promovarea site-ului dvs. cu condiţia să nu abuzaţi de creditele obţinute. La data la care dvs. cititi acest articol Articolele promise sunt deja scrise in pagina ,, Promovare Site''

  Am decis să început seria articolelor dedicate acestui subiect cu Trafic-site.ro...
  Pentru a putea beneficia de avantajele oferite de schimbul de trafic mai întâi trebuie să vă înregistraţi (Nume, mail, parolă)
  După înregistrare veţi primii un mail de activare a contului pe adresa indicată la înregistrare, după ce aţi validat crearea contului prin accesarea link-ului primit va trebui să vă logaţi cu adresa de mail şi parola aleasă la înregistrare şi veţi ajunge în Panoul de Control a contului dvs.

Meniul e bine structurat şi intuitiv<
Trafic manual - puteţi face trafic manual vizitând site-uri iar la finalul vizitei (15 sec.) va trebui să daţi click pe o imagine pentru a încheia vizita şi pentru a fi contorizată (pentru a vi se acorda creditele aferente vizitei)
Trafic automat - puteţi începe navigarea şi apoi să lăsaţi în bară de start pagina văzându-vă de ale voastre (pentru a aduna credite nu este necesar vizionarea, sau intervenţia dvs.)
Cumpărarea de credite - dacă nu aveţi timp pentru a sta conectaţi şi a aduna credite pe care mai târziu să le alocaţi site-urilor dvs. le puteţi cumpăra preţul începând de la 3 euro pentru 3000 de credite până la 35 de euro 300000 de credite (1 credit = o vizită) plată creditelor se poate face şi prin sms
Paşii pe care trebuie să îi urmaţi sunt următorii:
Apăsaţi butonul SMS Pay;
- Selectaţi numărul de credite dorite;
- Introduceţi numărul dvs. de telefon;
- Trimiteţi un SMS cu textul FOR scris cu majuscule la numărul afişat. B
Benere pentru referali - Puteţi câştiga credite de pe urma referalilor care se înscriu accesând bener-ul de pe site-ul dvs., pentru a insera acest bener pe site inseraţi codul în site, accesând panoul de control
Adaugă site - puteţi adăuga site pentru alocarea de credite şi după ce aţi început navigarea. La un cont gratuit puteţi adăuga până la 5 site-uri adăugarea se face prin completarea unui formular iar site-ul dvs. va fi aprobat, dacă respectă anumiţi termeni.

  Pentru a aloca credite site-ului dvs. trebuie mai întâi să îl adăugaţi şi apoi să aşteptaţi aprobarea iar după aprobare îi veţi putea aloca credite direct din pagina de control.
  In funcţie de creditele acumulate puteţi aloca credite, către unul sau mai multe site-uri înscrise. Aceste credite transformându-se în vizite pe site-ul dvs. astfel reuşind să adunaţi trafic.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu