joi, 12 septembrie 2013

Promoveaza site/blog prin schimb de trafic gratuit

Am scris pe acest blog despre alte trei soluţii de a face schimb de trafic cu alte site-uri, astăzi am să mai scriu despre un site cu ajutorul căruia vă puteţi promova gratuit site-ul, dar ce mi s-a părut interesant la acest site este faptul că odată cu strângerea de credite pe care le puteţi aloca site-ului dvs. puteţi strânge şi bani cu care puteţi cumpăra...
  Puteţi cumpăra credite suplimentare. Site-ul despre care o să vă vorbesc se numeşte atrafic.ro . În principiu funcţionează după aceleaşi reguli.
- Vă înregistraţi
- Vă logaţi
- Navigaţi
- Câştigaţi credite

- Alocaţi credite site-ului dvs.
  Ce pare diferit faţă de celelalte site-uri prezentate, v-am spus, e faptul că puteţi să câştigaţi bani cu care puteţi câştiga credite suplimentare şi de asemenea o deosebire faţă de alte site-uri e varietatea de opţiuni prezentate în meniu şi durata unei vizite aceasta fiind de 20 de sec.

  După cum vedeţi şi în poza de mai sus interfaţa e foarte intuitivă, în stânga având scris cu negru meniul şi opţiunile de navigare putând alege între cinci moduri de a începe adunarea de credite pe care mai târziu să le alocaţi site-urilor dvs. înscrise în sistem (un credit = o vizită)
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu