marți, 10 septembrie 2013

Site-uri unde iti poti cauta cu succes de munca

Pe acest site gasiti multe soluti de a face bani online, insa mi-am propus sa caut soluti si pentru cei care isi cauta efectiv un loc de munca. In acest articol  am sa scriu despe cele mai cunoscute site-uri unde puteti sa gasiti oferte de locuri de munca. Sfatul meu e sa va inregistrati (creati-va un cont si un C.V.) si veti primi pe adresa de mail trecuta in formularul de inregistrare ultimele oferte care v-ar putea interesa... 
Primul site despre care o sa vorbesc este myjob
Poti incarca pana la 5 CV-uri in contul tau, in romana, engleza si franceza, in trei formate. Poti opta sa primesti e-mail de cate ori compania sau companiile care te intereseaza afiseaza joburi disponibile. Ai la dispozitie 3 servicii prin care poti accelera procesul de angajare: Myjob Curier, Top CV si Cerere de angajare.
Al doilea site e JOBS 
  Acesta este site-ul numarul 1 in recrutarea online din Romania, cu o medie de 500 000 de vizitatori pe saptamana si cu o baza de date de peste 1 000 000 de CV-uri. Aici gasiti cea mai variata paleta de oferte si cerere.
 Al treilea site publi24.ro 
 
 Al patrulea site bestjobs
Al cincilea site jooble

 Al saselea site findJOB
 Al saptelea site Mojob
 Al optulea site  jobRapid.ro  
 Al noulea site wowjob.ro
Al zecilea si ultimul site e un site unde gasiti topul celor mai bune site-uri din acest domeniu ( ofertelor locurilor de munca)
*Nota Puteti sa accesati fiecare site dand click pe scrisul personalizat sau pe poza.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu