marți, 13 august 2013

Castiga bani pe Facebook cu FanSlave



Ieri scriam despre prima metodă de a face bani pe Facebook azi vin cu a doua, aceasta se numeşte FanSlave şi e destul de interesantă, asemănătoare cu FanDealer, tot ce trebuie să faci e să dai like şi să urmăreşti videoclipuri pe Youtube, mai poţi urmări de asemenea şi expunerea publicitară a unor site-uri timp de 30 de secunde...
Ce trebuie să faci?
  Îţi faci un cont de facebook deşi ai deja unul, eu îţi recomand să îţi faci altul în care să adaugi minim 5 prieteni (condiţia FanSlave).
Îţi faci un cont Twiter cu 5 prieteni în listă.
Este indicat şi un cont Google+.
După aceea te înscri pe FanSlave o poţi face de Aici.  E simplu completezi un formular cu datele tale reale, după care confirmi înregistrarea prin confirmarea link-ului primit pe adresa de mail  
 Te loghezi cu username şi parola aleasă de tine la înregistrare şi te apuci de dat lIke
  Primeşti 0.25 euro la înscriere şi 50 de credite pe care le foloseşte după cum crezi de cuviinţă. Dacă ai şi tu o pagină web, foarte bine, o poţi adăuga în site şi primeşti şi tu like-uri. Nu trebuie decât să-ţi adaugi şi să salvezi url-ul paginii site-ului tău din Facebook, în Fanslave. Dar atunci, trebuie să ştii că totul lucrează ca un schimb de like-uri şi în loc de bani primeşti Like-uri.
   Dacă însă te interesează doar venitul suplimentar, trebuie să-ţi spun că după fiecare like dat primeşti un număr de credite care se transformă în eurocenţi. De regulă, se primesc în jur de 15 linkuri zilnice şi, numărul de credite primite este funcţie de reţeaua căreia i se adresează, (pentru că poţi da click-uri nu numai pentru Facebook, poate fi abordat şi twitter), şi poţi face zeci de eurocenţi zilnic.
Plata se face prin paypal sau alertpay, cum doreşti, când ai atins sumă minimă de plată de 15 euro.
Dacă te-am convins să incerci te poți inscrie dând click pe banner-ul de mai jos ! 
 make-money-468x60 

 

  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu