miercuri, 14 august 2013

O alta metoda de a face bani pe Facebook


   Astăzi vă prezint încă un site care se laudă că plăteşte, e adevărat că dacă stai să citeşti toate comentariile lăsate pe site-uri şi forum-uri, de diferiţi inşi mai mult sau mai puţin plătiţi să posteze comentări pozitive, ai spune că nu e altul ca el. Din curiozitate m-am înscris să văd ce iese, de dragul exerciţiului şi să vă spun peste un timp cum stă treaba cu acest site.
 Acum vă voi spune ce am aflat despre el, probată fiind până acum doar înscrierea şi câteva click-uri. Pe site-ul Social birth oportunităţi de a strânge puncte sunt multe, puncte pe care mai departe să le transformi în bani. La înscriere primeşti 0.20 $ şi 50 de Monede bonus în cont...
Monedele le poți transforma in bani reali
 1000 de monede = 1 Dolar
Cum strângi puncte?
Site-ul are foarte multe posibilități de a castiga bani, poti sa faci bani cu contul tau
- Facebook dai like-uri, pe conturi si poze, share si follow
- Google+, Linkedin, Piteres, Soundcloud follow, bani din trafic web,  twiter follow si tweet
-Youtube like,Youtube  view, Youtube  subscriber,             Dacă apeși like/follow/subscribe pe cel puţin 30 de pagini într-o zi primeşti bonus 50 de monede, tot ce trebuie să faci după ce ai dat like-urile e să mergi la "daily bonus" pentru a primii bonusul zilnic.
 Plata se poate cere la minim 2 dolari şi acesta este făcută în contul tău Paypal.
  Dacă doriţi vă puteţi înscrie dând click pe oricare din poze, în caz că, mai faceţi bani şi cu alte site-uri (bani cu ajutorul Facebook), nu ezitaţi să lăsaţi un comentariu. (fără spam-uri şi link-uri de referali).
  Nu spun că acest site, este cel mai bun, sau cel mai prost, că plăteşte sau nu plăteşte, eu îl testez şi în funcţie de rezultat, voi veni cu completările de rigoare.

  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
  Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

_________________________________________________________________________________

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu