miercuri, 28 august 2013

Castiga bani din sondaje cu Paid Viewpoint.com

PaidViewpoint, este un site din SUA, care urmăreşte în primul rând ideea de a răspunde la sondaje în schimbul unei sume de bani. Acest site se ocupă în totalitate numai cu sondajele online, în funcţie de fiecare sondaje vei primi bani, unele vor valora mai mult, altele mai puţin. Depinde de sondaj la sondaj...

  Bani pe care îi aduni cu timpul, îi poţi scoate doar prin Paypal. Dacă nu ai un cont Paypal, dă click Aici pentru a învăţa cum îţi poţi face unul, limita de bani pe care îi poţi scoate este de 15 dolari
. Şi să nu uit să menţionez, poţi scoate bani destui de mulţi prin referali. Adică dacă aduci oameni în acest sistem, prin linkul tău de înregistrare referali.
   Dacă vrei să te înregistrezi în acest program, click Aici şi înregistrează-te. Nu durează mult, dar atenţie să ai un cont de Paypal. De obicei nu funcţionează să te înregistrezi dacă nu ai un cont Paypal.
Am să fac mai jos o mică descriere a paşilor ce trebuiesc urmaţi pentru înregistrare şi participare la sondaje pe acest site.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi şi prietenilor, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu