miercuri, 7 august 2013

Tutorial complet Marketglory, cum faci bani din joaca

  În sfârşit a venit vremea să scriu primul articol care să populeze pagina ,, Bani din jocuri'', asta este o veste bună pentru fiecare copil din noi. Cine nu ar vrea să câştige ceva bani în timp ce se joacă, la prima vedere, pare tentant, de ceva vreme sunt bombardat cu mesaje spam de genul ,,Joacă Marketglory şi câştigă ".
 
  Așa că mi-am zis să studiez putin ,,fenomenul'' și o sș scriu aici concluziile la care am ajuns cât și mici sfaturi, dvs. faceți cum doriți, nu o să gasiți in acest articol niciun link de referal... 
 Ce trebuie să faceţi:
 Vă înscrieţi de pe site-ul oficial deşi eu vă recomand să deveniţi referal al unui prieten, amic, cunoscut, (acesta te poate ajuta să avansezi mai repede, e şi în avantajul lui)
  După înregistrare şi validarea contului puteţi începe jocul, însă nu te aştepta ca în prima lună de joc să câştigi mare lucru întrucât câştigurile sunt direct proporţionale cu dezvoltarea, de aici şi frenezia cu care se joacă acest joc
In Prima luna de joc dai acele 10 fighturi  cu trainerul si muncesti cel putin odată la 24 de ore (incearcă sa ai ora de lucru dimineata, atunci sunt deobicei salariile mai mari).
 Cumperă energia (dacă nu ai) înainte de a executa luptele cu trainerul cele 10 lupte date zilnic pentru bonusul de luptă, dar total diferite de luptele date în arenă.
 Bonusul de luptă se acordă de guvern jucătorilor în funcţie de valoarea bugetului. Valoarea minimă a acestuia este 0 iar valoarea maximă este 10. Formula de calcul a venitului în urma executării luptei următorul: Valoarea bonusului de luptă înmulţit cu energia din momentul în care execuţi lupta împărţi la valoarea maximă a energiei şi anume 100.





ENERGIE 
De ce este important să ai energie în Market Glory?- În funcţie de nivelul energiei primeşti bonus de luptă şi referali;
- Energia este un factor important în calcularea productivităţii;
- În funcţie de nivelul de energie primeşti un procent din veniturile referalilor tăi;
- În funcţie de nivelul de energie este influenţat atacul şi apărarea. 

  Energia creşte în momentul când se consumă bunuri, după cum urmează;

la calitate inferioara calitate normala calitate superioara
Mancare:  1
Haine: 1
Cafea 1
2
2
2
3
3
3

 Casă 7, Vilă 20, Palat 35 şi Vin
Cum scade Energia?
  Energia scade cu 5% pe oră, cu 10% când munceşti şi 2% când lupţi. Un nivel de energie ridicat va permite să câştigaţi mai mult, să primiţi impozite mai mari în urma activităţii referalilor dvs.
ATENŢIE!!! Este foarte important să vă corelaţi cheltuielile în raport cu veniturile. Nu pentru toată lumea este benefic să aibă o energie ridicată. (dacă nu ai încă referali lăsa nivelul de energie mai redus decât maximul de 100). Este necesar ca începător să cumperi ziare sau alte surse de energie doar dacă sursele de energie îţi aduc profit în lupte şi muncă, ce învesteşti scazi din ce câştigi şi rezultatul se numeşte profit
 Sursa gratis de euro este posibilă prin promovarea linkului tău de referali (ex: http://www.marketglory.com/strategygame/nume tău de_utilizator).
 Persoana care se înregistrează cu linkul tău ajunge automat referal şi vei lua minim 10% din tot ce încasează şi investeşte el.
 Poţi participa în arenă, războaie, sau deschide companii pentru afaceri.
  De asemenea unii recomandă investiţia unei sume de bani, însă eu nu, e adevărat că acesta investiţie v-ar aduce profituri mai mări,CUNOASTEREA  

  Cunoaşterea este un factor important în calcularea productivităţii.
  În momentul în care cumpăraţi cărţi, în funcţie de calitatea acestora veţi primi cunoaştere ca în tabelul de mai sus ,,Energia''.
Cunoaşterea scade zilnic cu:
0.2 puncte când cunoaşterea este între 1 şi 100 puncte
0.4 puncte când cunoaşterea este între 100 şi 500 puncte
0.6 puncte când cunoaşterea este între 500 şi 1000 puncte 

EXPERIENTA IN MUNCA
  Productivitatea este capacitatea Cetăţeanului de a produce bunuri pentru companiile la care lucrează.
  Productivitatea se calculează după formula: Energie + Experienţă + Cunoaştere/3.
Energia poate să crească până la 100.
Experienţă poate să crească până la 1000.
Cunoaşterea poate să crească până la 1000.
Productivitatea maximă este de 700 şi în funcţie de aceasta, vă primiţi salariu sau bonusul de muncă. În secţiunea munceşte aveţi afişat nivelul de productivitate pe oră.
Alte informaţi
Vizitaţi fiecare meniu în parte pentru a afla ce opţiuni se află în fiecare.
l Acasa  l Lupta l Munca l s.a.m.d 
   Dacă câştigi o luptă vei primi bonusul oferit de Guvern în funcţie de Energia pe care o deţii. Reţine că învinsul devine referalul tău şi-ţi vă plăti impozite. Dacă doreşti să fi sigur că nu vei pierde acel referal, ai posibilitatea de al bloca pe ce perioadă vrei.
 Vei primi salariu în funcţie de productivitate. Piaţa
Piaţa financiară
  În această secţiune poţi să-ţi converteşti Euro în orice monedă disponibilă Pentru a cumpăra moneda dă-ţi click pe imaginea şi selectaţi ce monedă doriţi să cumpăraţi, apoi din secţiunea “vinde” selectaţi ce monedă doriţi să vindeţi pentru a cumpăra moneda dorită.

BONUSURI
  Bonusurile sunt oferite de guvernul ţării în care vă aflaţi. În secţiunea acasă puteţi vedea atât bugetul ţării, cât şi numărul de cetăţeni din ţară.

   
  Tot la secţiunea acasă găsiţi o listă cu bonusurile oferite de guvernul ţării tale, cât şi descrierea pentru fiecare bonus (în ce condiţii se primeşte acel bonus şi care este factorul de bază energie (pentru bonusul de referali şi luptă) sau productivitate (pentru bonusul de muncă).
  Reţineţi că acolo este specificat bonusul maxim care se poate obţine în condiţiile în care îndepliniţi cerinţele maxime pentru respectivul bonus.
Rapoarte – Tranzacţii
 Aici aveţi o listă cu toate încasările şi cheltuielile pe care le efectuezi.
Rapoarte – Active Financiare
În această secţiune puteţi vizualiza toate monedele deţinute.
Guvern – Contabilitate
  Disponibilităţile financiare în caseria guvernului reprezintă active curente ale ţării. Operaţiunile financiare în lei sau în valută se pot efectua doar de membrii guvernului, dar sunt disponibile pentru vizualizare tuturor jucătorilor.
În lista de mai jos veţi regăsi toate valutele deţinute de guvern.
  Recomandaţi tuturor link-ul dumneavoastră de referal şi câştiga comisioane din câştigurile acestora dar şi din eventualele în investiţi

  Tot ce mai îmi rămâne de făcut e să vă urez spor la joacă în cazul în care v-am convins să vă jucaţi. Cred că merită să pierdeţi puţin timp cu acest joc să vedeţi ce iese însă vă sfătuiesc să nu investiţi sume mari lăsându-vă prinşi în mirajul câştigurilor fabuloase, puteţi pierde bani şi nu puţini, ci sume frumoase. Incercaţi să vă dezvoltaţi, să antrenaţi şi pe alţi în joc prin link ul dvs. de referat, se pare că această metodă e cheia succesului.
  Sper că v-am ajutat cu acest tutorial, o să revin şi cu altele referitoare la alte jocuri din care puteţi câştiga bani, o să le puteţi găsi accesând pagina ,,Bani din jocuri", puteţi deasemenea accesa fiecare pagină în parte pentru a afla alte metode de a face bani online, acest blog propunându-şi să abordeze toate metodele de a face bani online.

14 comentarii :

  1. http://www.marketglory.com/strategygame/stpebo

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.marketglory.com/strategygame/maxycris

    Faceti-va cont de pe link-ul acesta si veti primi un bonus 1,5% de fiecare data cand lupti sau muncesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.marketglory.com/strategygame/bogdy1986

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.marketglory.com/strategygame/Impasibil

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.marketglory.com/strategygame/ionel27

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.anno1777.com/index.php?i=432160 Chiar merge pe bune.Mai greu dar garantez ca poti scoate.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/scorza72
    Un mod de a face bani foarte simplu

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.marketglory.com/strategygame/Panz33

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.marketglory.com/strategygame/raduflo123

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.marketglory.com/strategygame/raduflo123

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.marketglory.com/strategygame/aloneathome5

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.marketglory.com/strategygame/helly92

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.marketglory.com/strategygame/Aly01

    RăspundețiȘtergere