sâmbătă, 24 august 2013

Castiga bani online din sondaje cu Daedalus

Dacă din diferite motive ai prea mult timp liber şi de asemenea vrei să faci ceva bani în plus, sau să obţii reduceri la anumite produse, poţi participa la completarea unor formulare, nu e foarte greu să participi la un sondaj online, tot ce aveţi de făcut e să vă înregistraţi şi să aşteptaţi pe mail sondajele, vi se pun întrebări la care dvs. răspundeţi într-un interval de timp variabil de la 3 la 30 de minute în funcţie de timpul de care aveţi nevoie pentru a da răspunsul la întrebările care vă sunt puse primiţi puncte care mai târziu se pot transforma în...
  Daedalus Online este parte a Grupului Daedalus, ce realizează sondaje online pentru diverse firme din România, Europa sau Statele Unite ale Americii. Realizează studii online în diverse domenii, ca: pre-testare de reclame TV, lansări de noi produse, măsurarea satisfacţiei clienţilor, etc Daedalus Online realizează doar sondaje online. Nu sunt implicaţi în nici un fel în activitate de promovare, advertising sau marketing direct. Toate eforturile constau în obţinerea de informaţii statistice asupra subiectelor investigaţi. Pentru fiecare sondaj completat, veţi primi un număr de puncte, în funcţie de lungimea şi dificultatea chestionarului. 
 Caracteristici
Lungime chestionar      
Nr puncte
chestionar
Pana la 3 minute 
30
3-5 minute
40
6- 10 minute 
50
11 - 15 minute 
75
16 –20 minute 
100
21- 30 minute 
125
Peste 30 minute 
150
 Fiecare 100 de puncte valorează 1 euro, iar atunci când veţi acumula minim 1000 de puncte, le veţi putea transforma în bani. Toate sondajele vor veni pe email. 
   În cazul în care aţi primit invitaţie de participare la sondaj, iar în urma completării parţiale a acestuia aţi primit mesaj de tipul "Profil necorespunzător", recompensă este de 20 puncte.
 Lungimea chestionarului se calculează prin pre-testare şi reprezintă durată medie de completare a mai multor chestionare.
 Dacă o persoană nu îndeplineşte condiţiile de participare la sondaj (de exemplu nu este activ in campul munci), atunci această persoană vă primi 20 puncte. Pentru fiecare persoană în parte care a participat la un studiu, sistemul vă actualiză numărul de puncte automat în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la terminarea acelui sondaj.
 Daedalus New Media Research îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment sistemul de puncte, în funcţie de cerinţele de pe piaţa. Informaţiile se vor afişa pe site.

  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi şi prietenilor, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu