duminică, 11 august 2013

Care sunt cele mai bune locuri de munca

Când din motiv de criză, numărul celor care rămân fără un loc de muncă este tot mai mare, mulţi dintre români ar face orice să obţină un job. în ultimul timp a apărut o nouă „modă” care prinde tot mai mult: lucrul la domiciliu iar pe acest blog găsiţi nenumărate soluți de a face bani online, însă pentru găsirea unui job la domiciliu este foarte important să te informezi înainte să fii „angajat”...

 Informaţii corecte înseamnă un loc de muncă la domiciliu concret, o activitate pe care o prestezi de acasă, practic lucrezi din confortul locuinţei tale
  Există numeroase oportunităţi de muncă de acasă disponibile pe internet,
Locul 1. Promoteri de afaceri online.
Dacă poţi aduce profit afacerilor online, poţi câştiga comision de pe urma lor.
De exemplu, poţi câştiga de la diferitele magazine online pentru dezvoltarea reţelei lor de clienţi.
Locul 2. Afacere „corporatistă” de acasă.
Site-urile cu servicii clienţi precum ebay, Taobao sau Alibaba oferă diferite platforme internaţionale şi naţionale pentru stabilirea unor afaceri de acasă. Poţi câştiga foarte mulţi bani de pe urma acestor platforme, dar bineînţeles orice afacere are riscurile sale.
Locul 3. Corespondent.
Dacă eşti corespondentul unei publicaţii prestigioase, poţi câştiga o grămadă de bani transmiţând de la diferite evenimente locale.
Locul 4. Scriitor online.
Dacă eşti un scriitor bun, poţi scrie pentru diferite site-uri. Unele dintre ele plătesc pe articol, iar altele pe procente din profit.
Un scriitor poate câştiga mulţi bani din aceste joburi online.
Locul 5. Blogger.
Dacă ştii să scrii, poţi deveni blogger. Dacă îţi creezi un blog original care să se concentreze pe afaceri şi tehnologii cu profituri ridicate poţi obţine bani frumoşi cu Google AdSense.
Locul 6. Traducător.
Nu trebuie să fii un traducător autorizat pentru a obţine un post de traducător online. Dacă eşti bilingv, poţi deveni un traducător bun cu ajutorul diferitelor programe de traducere şi motoare de căutare.
Locul 7. Introducere de date.
Dacă ştii să dactilografiezi, trebuie să alegi un job de introducere de date. Unele dintre ele însă necesită anumite abilităţi profesionale şi educaţionale.
Locul 8. Grupuri.
Eşti interesat în anumite servicii sau produse? Ai opinii despre aceste produse şi servicii? Poţi câştiga bani pentru părerile tale dacă te alături unui grup de cercetări de marketing.
Locul 9. Chestionare online.
Îţi va lua între 5 şi 10 minute să completezi un formular şi vei fi plătit. Partea bună este că oricine poate realiza aceste chestionare.
Locul 10. Profesionişti care lucrează de acasă.
Există numeroase companii care oferă munca pentru acasă pentru diferiţi profesionişti. Dacă eşti un programator sau designer cu experienţă poţi găsi cu uşurinţă proiecte. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu