marți, 27 august 2013

Castiga bani online din sondaje cu JTN PANEL

Panelul JTN este o comunitate on-line, care permite membrilor săi să îşi exprime opinia cu privire la noi produse şi servicii de piaţă, prin participarea lor la cercetările de marketing on-line.
Ce este important pentru tine? Ce produse preferi şi de ce? Ce preţ crezi că e suficient? Care pachet este cel mai potrivit pentru un produs?
  Calitatea de membru în Panelul JTN permite firmelor şi companiilor producătoare să înţeleagă ceea ce tu crezi despre produsele lor şi astfel opinia ta va avea mare importanţă pentru dezvoltarea unor servicii şi produse mai bune.
  Totul este 100% gratuit, nu trebuie să plăteşti nimic pentru a începe să câştigi bani pe net din sondaje!
  Pentru fiecare sondaj completat primeşti puncte JTN astfel ca 1 punct JTN = 1 RON. Când ai obţinut 100 de puncte JTN poţi să le schimbi pentru echivalentul lor în numerar - 100 RON. Numărul de puncte poate să fie diferit pentru fiecare chestionar, în funcţie de complexitatea acestuia, durata şi timpul necesar pentru completarea lui. În plus, unele sondaje pot oferi premii sau tombole.
  Panelul JTN îţi va trimite un email prin care te va înştiinţa despre apariţia unui nou chestionar online.
Câştigă cu Panelul JTN prin recomandarea de noi membrii!
  Această opţiune îţi permite să recomanzi aderarea prietenilor tăi în panel. Nu este permis să recomanzi persoane necunoscute care nu au nici o legătură cu tine. În caz de încălcare constatată, Panelul JTN îşi păstrează drepturi depline de a rezilia calitatea de membru a membrului respectiv fără avertisment.
  Vei primi câte 1 punct JTN pentru fiecare prieten care a fost înregistrat, în momentul în care el a finalizat cu succes primul sau chestionar.
Caracteristici
Plăteşte în bani 1 punct=1leu.
Aderare pe baza te invitaţie.
Plata la 100 de puncte (mod de plata nespecificat).
Înscrierea durează cam mult faţă de alte site-uri asemănătoare.
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi şi prietenilor, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi despre alte metode de a face bani online apăsând AICI.

Un comentariu :

  1. Castiga bani cu Paidviewpoint (http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8) . Un site care I-ti da 0.03centi la fiecare chestionar de 1 min., dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar pe zi. Totul consta in perseverenta.

    RăspundețiȘtergere