duminică, 25 august 2013

Cum castigi reduceri cu ajutorul sondajelor iVOX

IVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și, pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Pe lângă sondajele pe care va trebui să le completaţi şi pentru care o să primiţi puncte la iVox puteţi răspunde la întrebarea zilei şi puteţi participa la extrageri la sorţi în urma cărora puteţi câştiga...

  Cea ce mi se pare interesant la iVox este faptul că nu trebuie să răspunzi la sondaje interminabile de sute de întrebări, sondajele sunt bine structurate şi foarte uşor de completat pentru fiecare sondaj primeşti un număr de puncte în funcţie de complexitatea sondajului. Dacă obişnuieşti să faci cumpărături online, atunci este ok, vei câştiga bani prin economiile pe care le faci la cumpărături.
 Cum poți aduna puncte?
40 puncte pentru completarea Sondajului lunar
50 puncte pentru completarea unui Sondaj blitz de maxim 10 întrebări
20 puncte extra dacă ai răspuns la două sondaje consecutive
2 Puncte dacă răspunzi la Întrebarea Zilei
2 puncte pentru login saptămânal pe iVox
100 puncte dacă ai conectat contul cu Facebook și dai like paginii iVox
2 puncte dacă persoana pe care ai invitat-o se înregistrează pe iVox
1 punct dacă persoana pe care ai invitat-o participă la sondaj 
Dacă ceea ce am scris mai sus va convins să încercaţi că puteţi înscrie intrând pe site-ul oficial iVOX.
 Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi şi prietenilor, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu