miercuri, 21 august 2013

Stiu sa fac multe, cum fac bani din asta?

De cate ori nu vi s-a intamplat sa stiti sa faceti ceva foarte bine insa sa nu ai pentru cine face acel lucru, fie ca e o profesie, o pasiune, un hobby, sau nevoia de a face bani in plus. Sti o limba straina foarte bine, dar la ce te ajuta pentru ca nu ai pregatirea necesara sau poate nu vrei sa devi cadru didactic ,, de rezerva''.
   
  Esti bun la instalat, devirusat, progarmat, reparat, calculatoare insa te-ai saturat să faci munca benevolă pentru amici din cartier, iar ca multumire să primesti cel mult o bere,? Ei bine
  Astăzi am să îţi spun un loc în care poţi posta toate ofertele tale de a face ceva, locul unde îţi postezi anunţul şi preţul la care eşti dispus să faci un job anume, poţi face lucrul ăsta şi pe un site care se ocupă cu anunţuri gratuite, dar site-ul despre care o să vă vorbesc e ceva mai mult de atât Pe site-ul www.suplo.ro găseşti un concept nou şi inovator. Este vorba despre platforma microjobs, creată pentru a revoluţiona job-urile online, unde poţi oferi diverse servicii, persoanele interesate putând să le achiziţioneze la preţuri începând cu 5 euro.
 

  Suplo te ajută să câştigi bani de pe urma talentului tău, aici nefiind nevoie de experienţă. Iar dacă tu la rândul tău eşti interesată de un anumit serviciu, această platformă online îţi oferă ocazia de a-l achiziţiona la un preţ rezonabil.
   Pentru a putea vinde pe acest site, este necesar ca, iniţial, să creezi un anunţi referitor la serviciul pe care eşti dispusă să îl oferi, după care să îi stabileşti un preţ: 5, 10, 15, 25, 50, 75 sau 100 euro. După ce ofertă ta vă apărea pe şiţe, o poţi promova şi tu pe reţelele de socializare folosite, iar în momentul în care va există o persoană interesată, vei fi notificată prin email. Apoi, va trebui să accesezi site-ul Suplo.ro şi să accepţi executarea jobului respectiv.
  În urma executării serviciului, cumpărătorul va fi notificat prin email, va intra pe site şi va verifica dacă munca ta s-a ridicat la nivelul anunţului postat. După ce acesta îşi va da acceptul referitor la efectuarea plăţii, banii îţi vor fi livraţi pe contul tău de PayPal, însă doar după ce ai strâns sumă minimă de 10 euro.
Daca esti interesat accesează Suplo.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu