luni, 26 august 2013

Cum faci bani din sondaje online cu GFK

GFK este una din cele mai mari compani care se ocupa cu studi de piata,  pe langa sondajele telefonice sau cele de teren ( abordare stradala) acestia au si o divizie care se ocupa cu sondaje online tot ce trebuie sa faceti e sa va inregistrati pe pagina oficiala https://www.askgfk.ro  puteti castiga ...
 Cu GFK puteti castiga 100 Ron la acumularea a o 1000 de puncte, un sfat pentru a primi chestionare mai valoroase, este sa com[letati datele dvs de profil cat mai corect In Control Panel veti avea o sectiune denumita ,,interesele mele'' in functie de aceste interese veti primi si invitatii de participare la sondaje, cu cat interesele sunt mai numeroase cu atat aveti sanse sa primiti pe luna mai mult de 2 chestionare cu o valoare de puncte mai mare de 20 mergand spre maxim.
Caracteristici
plata pe sondaj: in functie de durata, intre 20 si 150 de punct
sondaje pe luna: variaza, minim 2
timp de completare al chestionarului: intre 5 si 30 minute maxim
metode de plata  tichete Edenred gasiti aici lista magazinelor care le accepta
timp de procesare a platilor: maxim o saptamana
suma minima de retras: Incepand de la 100 RON, echivalentul a 1000 de puncte de sondaj
online din: 2010.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi şi prietenilor, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.

Un comentariu :

  1. Salutări. Eu am experimentat chestia cu sondajele. Am conturi pe vreo 15 platforme de acest gen. Am strâns până acum de la câțiva euro până la aproape o sută de lei. Banii sunt transferați în contul de paypal sau, după caz, transformați în bonuri de masă. Ideea e că ar trebui să vă faceți, zic eu, conturi pe mai multe platforme pentru că fiecare site vă va trimite maxim două sondaje pe lună. Și vă apucă 80 de ani până să ajungeți să strângeți bani dintr-un singur cont.
    Mai jos las câteva dintre site-urile pe care am cont:

    1. http://paidviewpoint.com/?r=8d2uxz
    2. http://www.AWSurveys.com?R=6833161
    3. www.InsFe.com/?I=187347
    4. https://www.myiyo.com/?ref=332592465
    6. http://www.clickxti.com/alta.php?Id=43260259
    7. http://www.ermail.com/link/2aNXYAeeJelCA7eecA2emTcCacNTN7a2

    RăspundețiȘtergere